Csupa maszat!

A kisbabák és gyermekek által ejtett foltok kezelése

Senkinek nem meglepő a kijelentés, miszerint a kisbabák és kisgyermekek rendszeresen maszatolnak össze mindent, így az anyukák hosszú ideig minden nap takaríthatnak a kicsik után. A lényeg, hogy ne aggódjunk ezek miatt, inkább fogadjuk el, hogy megküzdeni a maszattal és a foltokkal a szülői teendők elkerülhetetlen velejárója.

Már az első hetekben meglepődve szembesülhetünk azzal, hogy egy kisbaba mennyi szennyest produkál. A szivárgó pelusok, az etetés során melléfolyt tej vagy tápszer rengeteg mosnivalót eredményez.

Ételfoltok

Amikor hathónapos kora körül a baba elkezdi a szilárd táplálékra történő átállást, akkor a bébiételek további gyümölcs- és zöldségpüré foltokkal bővítik a repertoárt: a kicsik fokozatosan sajátítják el a motoros készségeket, ami egyben annyit jelent, hogy időbe telik, mire elsajátítják az evőeszközök megfelelő használatát; s addig is a kezüket használják az étkezésekhez. A kukoricával való játék, vagy a banán szétnyomása az ujjacskáik között kiváló módja annak, hogy megismerkedjenek a különböző állagokkal még akkor is, ha ez némi maszatolással jár!

Bilire szoktatás

A kicsik bilire szoktatása két- és hároméves koruk között történik, s várhatóan jó néhány folttal örökíti meg majd az eseményt a ruhákon, a kanapén vagy a szőnyegen. Itt is fontos észben tartanunk, hogy gyermekünk egy olyan elkerülhetetlen életszakaszon megy most keresztül, ami nem tart sokáig. A lényeg, hogy a „baleseteket” amilyen gyorsan csak lehet, kezeljük.

Küzdelem a foltok ellen

Fontos, hogy a mosáshoz olyan mosószert használjunk, amely hatékonyan bánik el a makacs szennyeződésekkel, ugyanakkor gyengéd formuláját kifejezetten a babák finom bőréhez tervezték. Az új Ariel Baby egy olyan innovatív, kímélő mosószer, amely ragyogóan tisztává és pihe-puhává varázsolja a babák bőrével érintkező ruhákat. Klinikai tesztek igazolják, hogy az Ariel Baby olyan kíméletes a bőrhöz, mintha csak vízzel mosnánk a ruhákat. A legkiválóbb eredmény érdekében öntsünk kevés mosószert a foltra, majd az előkezelő kupak piros részével oszlassuk el a folton, míg a fehér részével dörzsöljük bele a mosószert. Ezt követően öntsünk mosószert az előkezelő kupakba, amelyet közvetlenül helyezzünk a mosógép dobjába, hogy a varázslatos Ariel hatóanyagok azonnal munkához láthassanak.

1. Öntsük az Ariel Baby folyékony mosószert közvetlenül a foltra! 2. A folteltávolító hatás fokozása érdekében az innovatív előkezelő kupakkal gyengéden dörzsöljük át a foltot!
 ariel_baby_benefit_1  ariel_baby_benefit_2
3. Töltsük az előkezelő kupakba az ajánlott mennyiségű mosószert és helyezzük azt a dobba bekészített szennyes ruhák tetejére!* 4. Töltsünk különleges, a babaruhák ápolására is alkalmas textilöblítőt az adagolóba, majd indítsuk el a megfelelő programot!
 ariel_baby_benefit_3  ariel_baby_benefit_4
* A mosógép adagoló fakkjába töltve a mosószer egy része nem jut a dobba (mosógép típusától függően)

A Lenor Sensitive textilöblítő kiválóan egészíti ki az Ariel Baby folyékony mosószert és segít megőrizni a ruhák lágy tapintását és gyengédségét azáltal, hogy kisimítja és puhasággal, valamint friss illattal tölti meg a szövetrostokat.

skin_health_alliance_logo
Az Ariel Baby mosószer valamint a Lenor Sensitive textilöblítő a Skin Health Alliance jóváhagyásával kerültek forgalomba. A Skin Health Alliance olyan nemzetközi bőrgyógyász- és kutatói csapattal dolgozik együtt, melynek közös célja a bőr egészségének megőrzése.

Az Ariel Baby mosószer valamint a Lenor Sensitive textilöblítő a Skin Health Alliance jóváhagyásával kerültek forgalomba. A Skin Health Alliance olyan nemzetközi bőrgyógyász- és kutatói csapattal dolgozik együtt, melynek közös célja a bőr egészségének megőrzése.

Sütik elfogadása