Babanév-generátor

„Mi legyen a kisbaba neve?” Ez egy igazán nehéz kérdés minden szülő számára. Egyedülálló névkereső funkciónk segítségével azonban gyerekjáték lesz a tökéletes fiú- vagy lánynév megtalálása.

0 találat

Nevek szűrése
Nevek szűrése
Rendezés az alábbiak szerint:

0 találat

1. Válassz ki néhány szűrőt a keresett nevek megjelenítéséhez!

Kezdd a kisbaba nemének beállításával! Ha fiú- és lányneveket is megjelenítenél, jelöld ki mindkettőt!


Ezután, ha szeretnél, válassz néhány témakört! Lehet, hogy egy királyra utaló keresztnevet keresel, vagy olyat, amelyik egy biznyos témához – például a természethez, mitológiához vagy a színekhez – kapcsolódik.


Ezt követően állítsd be a név eredetét! Előfordulhat például, hogy csak angol és spanyol neveket szeretnél látni.


Kiválaszthatod azt is, hogy csak azokat a neveket jelenítse meg, amelyek egy adott betűvel kezdődnek, vagy épp nagyon rövidek, esetleg rendkívül hosszúak.


Annyi szűrőt állíthatsz be, amennyit csak akarsz. Minél több szűrőt választasz, annál több nevet fogsz látni. Azonban csupán néhány szűrő beállításával a babanévkeresőnk több neked tetsző nevet fog majd megjeleníteni, és kevesebb olyat, amely nem felel meg a számodra.


2. Böngéssz a „babanév-generátor” által automatikusan megjelenített nevek között!

Miután látod a szűrőknek megfelelő keresztneveket, rendezheted a listát népszerűség vagy ábécé sorrend szerint is.


3. Mentsd el a kedvenc neveidet!

Miután bejelentkeztél, csillaggal megjelölheted az összes neked tetsző keresztnevet. A csillagozás elmenti a nevet a profilodba, így könnyen létrehozhatsz majd egy szűkített listát a kedvenc babaneveiddel.


Nézd meg a legnépszerűbb fiú- és lányneveket is, hátha valamelyik elnyeri a tetszésed! Vagy vess egy pillantást néhány csodás ritka névre; összeállítottunk egy listát a különleges fiú- és lánynevekről.


Ha még nem vagy biztos születendő gyermeked nevében, még nehezebb a választás. Nézz meg esetleg néhány uniszex nevet, ez megkönnyítheti a dolgod.


Az egyik népszerű névadó ötlet az, hogy a kisbabát egy szeretett családtagról nevezzük el. Például a kislányt a nagymama neve, a kisfiút pedig a nagypapa neve után. Olvass utána, hogy mit kell figyelembe vennünk, ha egy családtag tiszteletére adunk nevet a picinek!


Akár olyan nevet keresel, amely valamilyen tekintetben számodra nagy jelentőséggel bír, akár egyszerűen csak szeretnéd, ha tetszene a hangzása, babanév-generátorunkkal rengeteg ötletet találhatsz. Még ha nem is tudod, hogy valójában mit keresel, a babanévkeresőnk biztosan a segítségedre lesz.

Sütik elfogadása