Kisbabák növekedési diagramja

Egyszerűen használható eszközünk segítségével nyomon követheted kisbabád magasságának, súlyának és fejkörfogatának alakulását az átlagos növekedési értékekhez viszonyítva.

Töltsd ki kisbabád adatait*:

What is your child*
Ezt a mezőt kötelező kitölteni.

Ezt a mezőt kötelező kitölteni.

Ezt a mezőt kötelező kitölteni.

Ezt a mezőt kötelező kitölteni.

Ezt a mezőt kötelező kitölteni.

A WHO** fiúkra és lányokra vonatkozó kisbaba-növekedési diagramjain alapuló eszközünk segít nyomon követni kisbabád fejlődését. Egyszerűen add meg kisgyermeked adatait, és mi összehasonlítjuk magasságát, súlyát és fejkörfogatát az átlagos értékekkel.

Kisbabád a szemed előtt cseperedik, és fejlődésében szinte minden egyes nap egy új, apró vagy jelentős változás áll be. A kicsik növekedésének nyomon követése életüknek ebben a szakaszában hasznos módja annak, hogy felmérjük fejlődésük alakulását.

 

A növekedési görbe vagy más néven percentilis kalkulátor egy mérési eszköz kisbabád fejlődésének megfigyeléséhez. Segítségével figyelemmel kísérheted növekedését újszülött korától kezdve egészen 2 éves koráig. Mindezen felül a diagramok azt is megmutatják, hogy a kicsi adatai melyik százalékos tartományba esnek. Ez egy fontos mérőszám, hiszen ebből tudhatod meg, hogyan alakul a fejlődése más, azonos életkorú vagy nemű gyermekekhez képest.


Add meg kisbabád legutóbbi mérésének adatait, és kattints a "kövesd nyomon kisbabád fejlődését" gombra! Kalkulátorunk kisbabád súlyának, magasságának és fejkörfogatának adatait egy könnyen értelmezhető grafikonon ábrázolja.

*Írd be kisbabád legutóbbi méréseinek adatait! **Forrás: Egészségügyi Világszervezet
Sütik elfogadása