Kisfiú, vagy kislány: Kislány

Deidre Uria

Eljött az idő hogy megválaszoljuk az ősrégi kérdést: kisfiú vagy kislány? Ha már eldöntöttük, hogy bevonjuk családunkat és barátainkat a baba nemét felfedő bulinkba, íme kilenc mód, hogy feltárjuk a nagy titkot.

Látványos kijelentés

A jövendőbeli szülőknek, akik összedobnak egy babaváró partit, meg kell osztaniuk a következő ötleteket azzal a személlyel, aki közli a legtitkosabb (és legfontosabb) részét a bulinak: a babánk nemét!

• Válasszunk ki egy ugyanolyan árban lévő kék és rózsaszín ruhát a baba boltból. Adjuk át a lezárt, babánk nemét feltüntető papír cetlit tartalmazó borítékot a pénztárosnak és mondjuk meg neki, hogy titokban csomagolja be a ruhát, úgy hogy egyezzen a megfelelő nemmel. Várjunk a becsomagolt ajándék felbontásával a babaváró buliig amikor a családdal és barátokkal szemben agyunk.

• Kapcsoljuk össze a babaváró bulinkat a baba bemutatónkkal. Adjuk át a lezárt borítékot az ultrahang technikustól a parti szervezőjének és engedjük meg neki hogy titokban megtervezze a témát és a parti elemeket. Az eseményünk napján, győződjünk meg róla, hogy vannak kamerái a helyszínen, hogy lekaphasson minket és párunkat, ahogy besétálunk az ajtón és lereagáljuk az izgalmas híreket.

• Vegyünk buborékfújó üvegeket – egyet rózsaszín, míg egy másikat kék csomagolással – és kérjük meg, hogy egy barát vagy családtag titokban adjon ételfestéket (pirosat ebben az esetben) az oldathoz. A babaváró ünnepségen, kedvesünkkel viseljünk fehér pólót és fújjuk a buborékokat egymásra. Amint pólóink megszáradnak, rakjuk őket egy emlék dobozba más parti emlékekkel együtt hogy a gyerekszobában lógjanak.

• Mondjuk meg a szervezőnek, hogy rendeljen egy átlátszó ballont a buli kellékes boltból és kérjük meg az üzlet alkalmazottját, hogy töltse meg azt rózsaszín konfettivel. Az összegyűlés során, kérjük meg a szeretteinket, hogy készítsenek egy fotót, amikor mi és párunk kidurrantjuk a ballont.

• Kérjük meg a parti rendezőjét, hogy rendeljen uniszex, kék vagy rózsaszín cukorkákkal és játékokkal töltött piñatát. A babaváró bulin, engedjük, hogy az összes barátunk és családunk tegyen egy kört a pinatát ütve, mielőtt mi és partnerünk megadjuk a végső csapást. Amint a nyalánkságok elkezdenek kiömleni, ragadjunk meg egy maroknyit és hajítsuk őket a fejünk fölé- ez egy imádnivaló fotó lesz.

Aláírt, lezárt és kézbesített

Ha távol élünk szeretteinktől vagy csak egyszerűen nem szeretnénk babaváró bulit rendezni, íme hogyan dokumentálhatjuk a bejelentést és oszthatjuk meg azt postán, e-mailben vagy kedvenc közösségi oldalunkon.

• Határozzuk el partnerünkkel a nagy bejelentés előtt, hogy a szkennert követve, titokban tudja meg babánk nemét az ultrahang technikustól. Kérjük, meg hogy vegyen egy darab ékszert, (rubin fülbevalókat, vagy bármit) ami elárulja gyermekünk nemét. Javasoljuk, hogy kedvesünk vigyen el minket egy meghitt randevúra hogy átnyújtsa nekünk az ajándékot és elkészítsen egy fotót amin új ékszerünket viseljük. Posztoljuk ki közösségi oldalunkra és várjuk a reakciókat!

• Kérjük meg párunkat, hogy készítsen, egy képet rólunk amin a rózsaszínen csillogó kezünket fújjuk. Szerkesszük meg a képet, úgy hogy minden fekete-fehéren látszódjon, kivéve a körömlakk. Készítsünk tucatnyi másolatot és postázzuk őket családtagjainknak és barátainknak.

• Ha ősszel tudjuk meg babánk nemét, hívjuk meg barátainkat és családunkat, hogy faragjunk sütőtököt. Óvatosan fabrikáljunk „egy lány” feliratot a sütőtökünkbe, de távol a kíváncsi szemektől. Amikor mindenki elkészült a faragással, tegyünk egy égő gyertyát a tök belsejébe és helyezzük azt az küszöbre. Kérjünk meg mindenkit, hogy álljanak a küszöb fölé becsukott szemekkel, majd örökítsük meg a kifejezésüket az ajtóból, amikor utasítjuk őket, hogy nyissák ki a szemüket. Álljunk össze egy képre a kifaragott sütőtökünkkel, és küldjük el e-mailben szeretteinknek, akik nem lehettek ott a sütőtök bulin, a felbecsülhetetlen reakciók képével együtt, amit kameránkkal kaptunk el.

Nem igazán létezik „rossz” módszer arra, hogy felfedjük babánk nemét; ha a találgatást választjuk, akkor miért ne tehetnénk szórakoztatóvá az egész folyamatot?

Sütik elfogadása