A várandósság bejelentése: közlés a munkahelyen

Deidre Uria

Gratulálunk! Miután megtudtuk, hogy kisbabát várunk, nehéz nem beszélni róla. Azonban mielőtt megosztanánk a nagy hírt a munkahelyünkön, érdemes elolvasni az alábbi ötleteket:

1. A főnöknek

Főnökünknek elsőként számoljunk be a hírről! Próbáljuk meg minél kíméletesebben – neki nagyon fogunk hiányozni.. Hívjuk el ebédelni és meséljük el neki az örömhírt!

2. Édesszájúan

Tegyünk egy-egy üveg színes (kék illetve rózsaszín) babaformájú gumicukorkát az asztalunkra, majd hívjuk meg a közvetlen kollégákat egy kis ebéd utáni kóstolásra. Várjunk, míg leesik nekik a tantusz!

3.Bejelentés

Várjuk meg a következő bejelentést, ahol a végén tegyük fel a kezünket, és tegyük meg mi is saját, személyes bejelentésünket!

4. Két legyet egy csapásra!

Várjuk meg, míg kiderül, hogy kisfiút, vagy kislányt várunk és tegyük meg a bejelentésünket egyszerre. Készítsünk otthon muffinokat, melyek tetejét borítsuk rózsaszín, vagy ké színű cukormázzal. Vigyük be és kínáljuk meg vele a kollégákat, miközben megosztjuk velük az örömhírt!

5. Pletyka a telefonon keresztül

Amennyiben kisebb csapatban dolgozunk, vegyük fel a telefont és mondjuk el valakinek, aki szintén felemelve a kagylót, továbbadja a hírt valakinek mindaddig, amíg az körbe nem ér!

Sütik elfogadása