Kisfiú, vagy kislány: Kisfiú

Deidre Uria

Nehéz titokban tartani babánk nemét, amint kiderül. Ha mások tudomására jut, hogy nekünk elárulták, akkor minden bizonnyal minden módszert bevetettek annak érdekében, hogy kikotyogjuk.

Ha már eldöntöttük, hogy bevonjuk családunkat és barátainkat a baba nemét felfedő „bulinkba”, íme nyolc ötletes út ahhoz, hogyan tárjuk fel a titkot.

Látványos kijelentés

A jövendőbeli szülőknek, akik összedobnak egy babaváró partit, meg kell osztaniuk a következő ötleteket azzal a személlyel aki közli a legtitkosabb (és legfontosabb) részét a bulinak: a babánk nemét!

• A szervező adjon minden vendégnek egy kis doboz semleges színű csomagolópapírba csomagolt rózsaszín, vagy kék apróságot (annak megfelelően, hogy kisfiút, vagy kislányt várunk). A videókamerát kézben tartva utasítsunk minden vendégünket, hogy nyissák ki a dobozaikat egyszerre. Ha megengedjük vendégeinknek, hogy ők fedjék fel a baba nemét számunkra, akkor minden szem ránk és párunk reakciójára fog szegeződni, ami biztosan felbecsülhetetlen lesz.

• Egy lezárt borítékkal a kezünkben, ami felfedi a baba nemét rendeljünk egy tortát a közeli cukrászdából és kérjük meg a cukrászmestert, hogy titokban nyissa ki a baba nemét tartalmazó borítékot. Mondjuk meg a cukrásznak, hogy színezze meg a piskóta torta rétegét úgy, hogy az egyezzen a baba nemével: kékre, ha fiú, és rózsaszínre, ha kislány – és fedje be egy semleges színű cukormázzal. Vágjuk fel a tortát családunkkal és barátainkkal közösen, de csak miután mindenki tippelt.

• Kérjük meg a szervezőt, hogy rendeljen körülbelül egy tucat színes lufit egy partikellék boltból és tegye őket egy nagy kartondobozba. Helyezzük a dobozt a lakásunkon kívülre, és nyissuk ki azt párunkkal a naplemente fényénél, az összes vendégünk tekintetével. Nézzük, ahogy a rózsaszín vagy kék ballonok az égbe szállnak – ez egy emlékezetes fotó lesz!

• A buli bejáratánál, mondjuk meg minden vendégnek hogy egy „X”-et írva a lány vagy a fiú oszlopba, tegye meg szavazatát egy feldíszített táblán (vendéglátónknál lesz azoknak a listája is, akik mindkét nemre szavaztak). Amikor eljön az idő, nyissuk ki a lezárt borítékot kedvesünkkel és kiáltsuk ki babánk nemét. Minden vendég, aki a helyes nemet választotta kapni fog egy búcsúajándékot.

• Ha elég vakmerőek vagyunk, béreljünk fel egy privát ultrahang technikust hogy jöjjön el a házunkba. Hívjuk meg a legközelebbi hozzátartozókat és barátokat, hogy legyenek velünk, amikor megtudjuk gyermekünk nemét. A szkennert követve, ünnepeljünk kékbe vagy rózsaszínbe burkolt előételekkel, italokkal és édességekkel!

Aláírt, lezárt és kézbesített Ha távol élünk szeretteinktől, vagy csak egyszerűen nem szeretnénk babaváró bulit rendezni, íme hogyan dokumentálhatjuk a bejelentést és oszthatjuk meg azt postán, e-mailben vagy kedvenc közösségi oldalunkon.

• Minden kisfiú szeret a sárban játszani és koszos lenni, így nincs is jobb módja annak, hogy eláruljuk pocaklakónk nemét, mint hogy egy botot használva „FIÚ”-t írunk a sárba. Megbizonyosodva arról, hogy a hasunk és a másik kezünkben lévő bot látszódik, készítsünk egy képet a szóról, majd posztoljuk ki a kedvenc közösségi oldalunkra.

• Szerkesszük meg ultrahang képünket egy kék nyakkendő rajzot rakva fiúnk nyaka köré. Egy gyönyörű széljegyzettel együtt csatoljuk a képet egy e-mailben, és virtuálisan küldjük el azt minden címzettnek akik a „mindenképp felhívom szülés után” listán vannak.

• Állítsuk be kameránk időzítőjét, hogy képsorozatokat készítsen és üljünk le párunk mellé egy lufival a kezünkben – az övé kék, a mienk rózsaszín legyen. Mindketten rakjuk a szánkba a ballont és tettessük azt, hogy felfújuk. Azonban, csak férjünk folytassa a kék lufi felfújását, miközben a rózsaszín ballonunk maradjon leengedve. Rendeljünk egy fotó csíkot hogy sorba állítsuk a három képet – a ballonok a szájban, mindkettő tetteti hogy a ballont fújja, és a kék ballon teljesen fel van fújva. Dobjuk a csíkokat a levélbe és várjuk hogy áradjanak a gratulációk a szeretteinktől!

Nem igazán létezik „rossz” módszer arra, hogy felfedjük babánk nemét; ha a találgatást választjuk, akkor miért ne tehetnénk szórakoztatóvá az egész folyamatot?

Sütik elfogadása