A terhesség bejelentése másképp

Deidre Uria

Elmondani barátainknak és családunknak a nagy hírt, miszerint állapotosak vagyunk, mindig nagy lépés. Próbáljuk meg átadni az összes érzést, boldogságot és izgalmat a körülöttünk lévőknek! Az első bejelentés kiemelten fontos esemény, amely először juttatja kifejezésre azokat az érzéseket – és talán még többet.

A figyelemfelkavaró bejelentések a terhességről történhetnek telefonhívással, vagy akár kézzel írott üzenettel is. Íme nyolc vicces módszer a hír közlésére:

1. Az édes teher

Vegyünk fel testhez simuló pólót a partnerünkkel együtt, ami kiemeli a gömbölyded vonalainkat és készítsünk egy fotót. Töltsük fel a képet a számítógépre és írjunk „kaja” feliratot a partnerünk feje fölé, valamint „bébi” feliratot saját fejünk fölé. A partnerünk pocakjától a kajához, saját magunkétól természetesen a bébi felirathoz nyilat is húzhatunk. Ezeket a képeket akárkinek elküldhetjük – na jó, azért nem akárkinek.

2. Minden jel a terhességre mutat!

Kérjük meg partnerünket, hogy készítsen rólunk egy fotót, amin egy „kátyú következik” közúti táblával pózolunk. Nyugodtan kitehetjük profilképnek a közösségi oldalakon, vagy akár háttérképnek a számítógépen és a mobilon.

3. Édes bejelentések

Rendeljünk egyedileg készített babaruha formájú sütiket a leendő babánk nevével és a születés várható dátumával. Küldjünk egyet-egyet közeli hozzátartozóinknak, valamint partnerünk közeli rokonságának, nem elfelejtve a legjobb barátokat.

4. Kapjunk fel egy cipőt

Fogjunk egy filcet és három pár cipőt. Párunk kedvenc lábbelijét, saját balerina cipőnket és egy icipici bébi cipőcskét. Írjuk fel partnerünk születési dátumát a cipője talpára, saját születési dátumunkat a saját cipellőnk talpára és a baba várható születési dátumát a topánka aljára.

Külső segítség igénybevételével készítsünk egy képet párunkkal, ahogyan fogjuk a saját lábbelinket, valamint az apró babacipőt. Osszuk meg a képet a közösségi oldalakon!

5. Egy kis testvéri segítség

Öltöztessük fel az idősebb gyermekünket egy „nagy tesó” feliratos pólóba és fényképezzük le. Nyomtassuk ki, keretezzük be és tartsuk meg a következő ajándékozás alkalmára.

A sajátunk

Küldjünk egy kis doboz hámozatlan mogyorót a legkedvesebb barátoknak és rokonoknak a következő üzenettel: „Úton van a saját kis mogyink, [születés várható időpontja].”

7. Zsemle a sütőben

Helyezzünk el egy hamburger zsemlét a sütőnk középső rácsára és fotózzuk le. Helyezzük el a képet egy előre megszerkesztett terhesség bejelentő digitális üdvözlőlapra és küldjük el a szeretteinknek.

Jönnek a reggeli rosszullétek!

Pózoljunk egy nem túl bűbájos, de annál viccesebb képen, ahogy a fejünkkel félig-meddig a wc fölé hajolunk és a pozitív terhességi teszt látható mellettünk. Kérjük meg párunkat, hogy fókuszáljon a tesztre, így a fotón az alakunk csak homályosan sejlik fel a háttérben. Küldjük át e-mailben azoknak a barátoknak és családtagoknak, akik értékelik a humort.

Terhességünk emlékezetes módon való bejelentése izgalomba hozza a családot és barátokat, de biztosnak kell lennünk abban, hogy a baba születésének közhírré tétele felveszi a versenyt az előző nagy hírrel.

Sütik elfogadása