Amikor ilyen aprócska vagy, a legkisebb érintés is a világot jelenti

Számukra az érintés jelenti a szeretetet

Az idő előtt világra jött kisbabák számára az érintés jelenti a szeretetet.

A tapintás az első érzék, amely a csecsemőkben kifejlődik, és ez már az anyaméhben fejlődésnek indul. Éppen ezért, amikor látásuk és hallásuk még a fejlődés korai szakaszában van, egy gyengéd, szerető érintéssel tudjuk kifejezni azt az irántuk érzett szeretetünket és gondoskodásunkat, amelyre szükségük van. Legyen az egy ölelés, egy megnyugtató kéz a mellkason vagy egyszerűen csak egy pelenkacsere, ezek az apró mozdulatok segítik őket annak felismerésében, hogy van valaki, aki gondoskodik róluk.

A koraszülöttek számára tervezett kis méretű, rendkívül gyengéd pelenkáink kifejezetten a picik érzékeny bőréhez lettek kialakítva. Ez segít elkerülni a nem kívánt bőrirritációt, és hozzájárul a korai fejlődésükhöz azáltal, hogy a puhaság megnyugtató érintésével öleli körbe az idő előtt született kisbabákat.

Ez a Pampers szeretetteljes érintése minden koraszülött számára.

Minden évben körülbelül 8000 baba érkezik koraszülöttként a világra Magyarországon, vagyis körülbelül minden 11. csecsemő születik idő előtt. Büszkék vagyunk arra, hogy segítségeddel országszerte eljuttatjuk a Pampers legkisebb pelenkáját a koraszülött osztályokra.

pmp-bottom

Group 5

KORE - Koraszülöttekért Országos Egyesület

KORE

Az egyik legnagyobb és legaktívabban tevékenykedő érintett szülőkből álló non‑profit országos egyesület, amely a koraszülött babák, szüleik, gondozóik, orvosaik munkájának megsegítésére jött létre

  • elsősorban információk nyújtásával,
  • közösségi programok szervezésével, illetve
  • a sorstársi közösség erejével.

Céljuk továbbá a koraszülött ellátásban dolgozó szakemberek és intézmények segítése tárgyi eszközökkel, edukációs és érzékenyítő programokkal.

A Pampers legkisebb pelenkáját úgy terveztük meg, hogy rendkívül gyengéd legyen a finom bababőrhöz, és megóvja azt a bőr fejlődése során

PRÉMIUM PUHASÁG

PRÉMIUM PUHASÁG

A selymesen puha, sima rostok és a védőgátak kényelmes érzést nyújtanak a babák érzékeny bőrének.

LÉGÁTERESZTŐ RÉTEGEK

LÉGÁTERESZTŐ RÉTEGEK A BŐR SZÁRAZON TARTÁSÁÉRT

Mikropórusok ezrei teszik lehetővé a levegő könnyed áramlását a pelenkában, így segítik szárazon tartani a kisbabák bőrét.

AKÁR

AKÁR 12 ÓRÁN ÁT KÖRÖS-KÖRÜL VÉD A SZIVÁRGÁS ELLEN

A pelenka gyorsan magába szívja és elzárja a baba bőrétől a nedvességet és a híg székletet. A puha derékrész és a dupla védőgátak segítenek megelőzni a szivárgást.

Pampers
Preemies Rectangle

Sütik elfogadása