Gyengéd érintés a koraszülött kisbabák finom bőrének

Aki koraszülöttként jön a világra, annak a bőre sem készült még fel teljesen. Akár 2-szer vékonyabb is lehet, mint egy időre született baba bőre, ezért rendkívül érzékeny a külvilágra, így minden apró érintés fontos. Az anyuka vagy apuka ölelésétől kezdve a koraszülött ellátásban dolgozó ápolók gondoskodó érintésén át, a pelenka viseletének érzésééig. A Pampers rendkívül gyengéd érintéssel támogatja a csöppségek kényeztetését.

Pampers ETIH Preemie vertical HU
18555 Pampers RUSSIA-Pants GettyImages-1202710620 1 V17 CMYK

Segíts a Pampers‑nek, hogy a koraszülött babákat támogathassa!

A Pampers és a Rossmann közös jótékonysági kezdeményezésében most Te is részt vehetsz, így együtt segíthetünk a koraszülött kisbabáknak. A Pampers minden, 2021. október 18. és november 21. között Rossmann-ban vásárolt Pampers pelenkacsomag után egy koraszülött pelenkát adományoz a koraszülött-ellátással foglalkozó magyar kórházaknak, a Rossmann pedig összesen 3 millió Ft értékű termékadománnyal támogatja a Koraszülöttekért Országos Egyesületet. A részletes kampány szabályzat elérhető alább, a “Szabályzat” -ra kattintva.

Group 5

KORE - Koraszülöttekért Országos Egyesület

KORE

Az egyik legnagyobb és legaktívabban tevékenykedő érintett szülőkből álló non‑profit országos egyesület, amely a koraszülött babák, szüleik, gondozóik, orvosaik munkájának megsegítésére jött létre

  • elsősorban információk nyújtásával,
  • közösségi programok szervezésével, illetve
  • a sorstársi közösség erejével.

Céljuk továbbá a koraszülött ellátásban dolgozó szakemberek és intézmények segítése tárgyi eszközökkel, edukációs és érzékenyítő programokkal.

A Pampers legkisebb pelenkáját úgy terveztük meg, hogy rendkívül gyengéd legyen a finom bababőrhöz, és megóvja azt a bőr fejlődése során

PRÉMIUM PUHASÁG

PRÉMIUM PUHASÁG

A selymesen puha, sima rostok és a védőgátak kényelmes érzést nyújtanak a babák érzékeny bőrének.

LÉGÁTERESZTŐ RÉTEGEK

LÉGÁTERESZTŐ RÉTEGEK A BŐR SZÁRAZON TARTÁSÁÉRT

Mikropórusok ezrei teszik lehetővé a levegő könnyed áramlását a pelenkában, így segítik szárazon tartani a kisbabák bőrét.

AKÁR

AKÁR 12 ÓRÁN ÁT KÖRÖS-KÖRÜL VÉD A SZIVÁRGÁS ELLEN

A pelenka gyorsan magába szívja és elzárja a baba bőrétől a nedvességet és a híg székletet. A puha derékrész és a dupla védőgátak segítenek megelőzni a szivárgást.

Pampers
Preemies Rectangle