A-few-final-touches-for-the-big-day

Utolsó simítások a baba érkezése előtt, hogy minden emlékezetes maradjon!

2014. 10. 17.

Hogyan tegyük különlegessé?


Noha nem tudjuk előre megjósolni milyen hosszú lesz a szülés, hogyan fog zajlani és milyen lesz a megszületés pillanata, azonban nem árt, ha egy pillanatra átérezzük a szülőszoba hangulatát és magunk elé vetítjük a családdá válás nagy pillanatait. El szeretnénk homályosítani a fényeket? Esetleg szeretnénk, hogy gyermekünk zenét hallgasson, mikor először pillantja meg a világot?

Tegyünk magunkévá a napot!


A gyermekünk születése olyan pillanat lesz, amelyet sosem fogunk elfelejteni életünk során. Adjuk meg a módját a kicsi fogadásának és kérjünk könnyed, nyugtató zenét, tompított fényeket az érkezéséhez. S noha az egyetlen dolog, amit szívünk szerint csinálni szeretnénk szülés után nem más, mint egy hosszú, pihentető alvás, halasszuk el ezt egy kicsit későbbre, – amikor már nyugodt lehetőségünk van a pihenésre és a felfrissülésre – hogy a jelentős eseményt olyan pillanatként éljük meg, amire mindig emlékezni fogunk! Íme, néhány egyszerű tipp, hogy hogyan alakítsuk ezt a sorsfordító eseményt:

• Kérjük meg a szülésznőt és az orvost, hogy minden procedúrát követve hagyjanak minket egyedül a szobában a párunkkal és gyermekünkkel és hadd élvezhessük ezt a különleges és bennsőséges pillanatot!
• Kérjük meg párunkat, hogy készítsen be egy üveg pezsgőt a hűtőbe a szülés utáni köszöntésre!
• Osszuk meg az örömhírt a legközelebbi barátokkal és rokonokkal!
• Élvezzük kis csemeténk legelső felöltöztetését a hazamenethez. Adjuk rá a ruhát, amit már hetekkel korábban megvettünk neki!
• És legvégül, csodáljuk meg gyermekünk tökéletességét és gratuláljunk magunknak a szép munkáért!

Ez is érdekelhet:

Törlőkendők

Pampers Sensitive törlőkendők

Kevesebb törlés a kíméletesebb tisztításért *