Pampers szülésfelkészítő videósorozat

Úvodní obrázek; Seriál předporodních kurzů PampersOzdoba

Az amerikai klinikai szülésfelkészítő szakértők vezetésével készült 9 részes sorozat részletes információt szolgáltat az újdonsült szülők számára a gyermek születésének minden állomásáról – az összehúzódásoktól kezdve a szülés fázisain át egészen a szoptatásig és az orvosi vizsgálatokig.

ikona
A 9 oktatóvideót kedved szerint bármikor megnézheted
ikona
Szakértői tanácsok 2 szülésfelkészítő oktatótól
ikona
5 leendő szülő valós tapasztalatai

Fedezd fel oktatóvideóinkat

ikonaRegisztrálj ingyen, hogy hozzáférj a szülésfelkészítő sorozathoz!
Video
A változó test és a terhességi kényelmetlenségek:

Heidi Rice szakképzett ápoló és szülésfelkészítő oktató tippeket ad a terhesség során fellépő kellemetlenségek kezelésére, az émelygéstől kezdve a gyomorégésig, hogy ezalatt az időszak alatt is komfortosan érezhesd magad.

Video
Szülés előtt - egészségmegőrzés és táplálkozás:

Ismerd meg, hogyan gondoskodhatsz magadról és kisbabádról egészséges étkezéssel, kiegyensúlyozott táplálkozással, valamint rendszeres testmozgással a terhességed alatt!

Video
Felkészülés a vajúdásra és a szülésre:

Tudd meg, hogy mire számíthatsz, és milyen segédeszközökre lehet szükséged a közelgő szüléshez! Ha van egy terved, az segít felkészülni szellemileg és fizikailag is a szülésre, valamint az esetleges meglepetésekre.

Video
Vajúdás és szülés (1. rész):

Megosztjuk veled, hogyan ismerd fel a vajúdást megelőző jeleket és a vajúdás korai jeleit. Értsd meg a vajúdás folyamatát, hogyan zajlik, milyen érzés, és min megy keresztül a tested, amikor a folyamat megindul!

Video
Vajúdás és szülés (2. rész):

A tágulási szakasz vége a vajúdás utolsó fázisa, a folyamat legrövidebb és egyben a legintenzívebb része, melynek végén készen állsz a kitolásra. Ismerd meg tippjeinket arról, hogy mik a teendők a szülés alatt és közvetlenül utána!

Video
Közvetlenül a szülés után:

Alisa Williams szakképzett ápoló és szoptatási szaktanácsadó elmagyarázza, hogy mi történik a szülőszobában közvetlenül a szülés után, milyen vizsgálatokat végeznek el a kisbabán, és milyen jelenségeket tapasztalhatunk az újszülött külsejével kapcsolatban.

Video
A kisbaba etetése:

Ismerd meg, hogy az újszülött kisbabának mennyi tejre van szüksége, melyek a szoptatás előnyei az anya, illetve a kisbaba számára, mi a segítő szerepe, hogyan helyezd mellre az újszülöttet, valamint szó esik a mellpumpálásról, az anyatej helyes tárolásáról és a tápszerekről is.

Video
Otthon a kisbabával:

Tanulj a pelenkázásról, a babasírásról, a megnyugtatásról, az alvásról és az általános biztonsági tippekről, hogy felkészülten fogadhasd kisbabádat az otthonodban!

Video
Szülés után - a postpartum időszak:

Egy egészséges kisbabának egészséges édesanyára van szüksége. Tudj meg mindent a negyedik trimeszterről, az újdonsült anyukákat érintő gyors fizikai és intenzív érzelmi változásokról, valamint arról, hogy hogyan ismerd fel mi számít természetesnek és mi nem!

ikonaRegisztrálj ingyen, hogy hozzáférj a szülésfelkészítő sorozathoz!

Amerikai szülésfelkészítő szakértőink

Heidi Rice

Heidi több mint 17 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakképzett ápoló Amerikában. Dolgozott a gyermek fekvő- és járóbeteg ellátásban, a gyermek alapellátásban, szülésfelkészítő oktatóként, valamint a közegészségügyben.

Négy évet töltött a Childbirth Education Association szervezetnél, ahol anyukákkal, kisbabákkal és gyermekekkel dolgozott együtt a fejlődés minden szakaszában.

Alisa William

Alisa szakképzett ápoló, szoptatási szaktanácsadó és oktató, aki ápolókat képez és családokkal dolgozik immár több mint 30 éve Amerikában.

Alisa szakterületei a szoptatás, az oktatás, a szülészeti gondozás és a személyzetképzés mind kórházi, mind közösségi környezetben.

Vélemények

„A Pampers szülésfelkészítő videósorozata valóban oktató jellegű és hasznos. Elsőgyermekes szülőként sok dolgot meg kell tanulni, és ez a sorozat nagyon jól rendezett, könnyen követhető és minden témája jól érthető; az előadók pedig nagy szakismerettel rendelkeznek. Én kifejezetten a mozaikszavakat szerettem, amelyekről könnyen megjegyezhető az adott információ.”

Megosztva 2020. 06. 03.

„Imádom! Rengeteg információhoz jutottam hozzá. Élveztem a kérdések‑válaszok részeket, és a szemléltetéseket. Segített megérteni, hogy mire számíthatok és hogyan birkózzak meg mindazzal, ami rám vár. Köszönöm, hogy közzétették az ingyenes oktatóvideókat.”

Megosztva 2020. 06. 02.

Sütik elfogadása