Szülinapi zsúr ikrek számára

Ellen Neuborne Az első születésnap közeledtével, az ikrek anyukáinak szembe kell nézni a kérdéssel, amely újra és újra elő fog jönni: nagy nap ez a mai, de vajon hogyan tehetjük különlegessé mindannyiunk számára?

Van néhány speciális szempont, amelyet az ikrekkel rendelkező anyukáknak érdemes figyelembe venniük, amikor az első szülinapi partit szervezik egynél több ünnepelt számára.

Legyünk világosak a meghívóknál!

Igen, valószínűleg már mindenki tisztában van vele, hogy nem csak egy gyermek szülei vagyunk. Mégis a biztonság kedvéért, ügyeljünk arra, hogy a meghívón mindkét szülinapos neve szerepeljen. Ez kristálytisztán jelezni fogja az elvárásainkat a vendégek felé. Azt szeretnénk, ha senki sem hagyná ki az egyik, vagy másik csemetét az ajándékozáskor.

Rengeteg híres párt, vagy hármast ismerhetünk mind kitalált történet alapján, vagy akár a valós életből is. Használjuk ezeket inspirációként a téma kitalálásához!

Stresszmentes ételek

Bármi, amit ikreknek szervezünk, az bizony szervezést igényel, s ez alól az első szülinapjuk sem lesz kivétel! Tervezzünk olyan ételeket, amelyek könnyen tálalhatóak és fogyaszthatóak. Ez most nem a szuflé sütésről szól, vagy arról, hogy négyfogásos gourmet ételeket szolgáljunk fel!

Tegyük egyszerűvé a vendéglátó szerepkört, és készítsünk falatkákat, vagy büféfogásokat! Hagyjuk a vendégeknek, hogy kiszolgálják magukat, így mi magunk is élvezhetjük a partit!

Kérjünk segítséget!

Gondolkozzunk rajta, hogy megkérünk egy rokont, aki beugrik segíteni a gyerkőcökkel a parti napján. Egy jól ismert bébiszittert is fölvehetünk erre a napra. Az első szülinap jó móka, de stresszes is lehet az ünnepeltek számára, ezért elkél még egy segítő kéz, hogy biztosítsuk, hogy a babák legalább annyira élvezik a bulit, mint a felnőttek.

Készítsünk emlékeket!

Az ikrekkel körülöttünk valószínűleg nem lesz szabad kezünk a fényképezőgépnek. Ne felejtsük el azonban megörökíteni ezt a napot fotókkal és/vagy videókkal. Kérjünk meg néhány vendéget, hogy játsszák el a fotós, vagy kamerás szerepét és segítsenek szép emlékeket készíteni a nap során.

Az első szülinap egy különleges alkalom, és az első év az ikrekkel többnyire nehéz. Használjuk ki a napot, hogy megünnepeljük, milyen messze jutottunk, és gondoljunk boldogan arra, ami még előttünk áll!

Sütik elfogadása