Vadonatúj Kids törlőkendő az útközbeni higiéniáért

Íme a Pampers Kids Hygiene on‑the-go törlőkendő: egy új termék, melyet kifejezetten a kisbabák és a gyermekek kezének, arcának, lábának és testének megtisztítására terveztünk. Ha nincs kéznél szappan és víz, automatikusan egy törlőkendőért nyúlsz, igaz? Azonban nem minden törlőkendő egyforma, főleg ha egy praktikus megoldást keresel, ami útközben is segít a piszok és a baktériumok eltávolításában.

A Pampers Kids Hygiene on-the-go törlőkendőket éppen ezért úgy terveztük meg, hogy segítsenek hatékonyan megtisztítani a kisbabád kezét, arcát és testét. 2x több gyengéden tisztító hatóanyagot* tartalmaz, használata biztonságos, és gyengéd még a legérzékenyebb bőrhöz is.

Amikor kimozdultok otthonról a gyermekeddel, nem kell aggódnod amiatt, hogy nincs a kezed ügyében szappan és víz. A Pampers Kids Hygiene on-the-go törlőkendő könnyedén elfér a pelenkatáskában vagy a táskádban, így minden rendelkezésre áll, amire csak szükséged van.

Kényelem bárhol, bármikor

Egyszerűen imádni fogod a Pampers Kids Hygiene on-the-go törlőkendő sokoldalúságát!

pack

Akár a maszatos arcát, a ragacsos kezét vagy a piszkos lábát törlöd meg, ezek a törlőkendők gyermeked minden testrészén használhatók, ha alapos tisztításra van szükség.

Ha kimozdultok otthonról, a Pampers Kids Hygiene on-the-go törlőkendő mindig kéznél van, amikor csak szükséged van rá.

Amikor például a parkban vagy a játszótéren, a boltban vagy a helyi bevásárlóközpontban vagytok, egy játszótárshoz mentek vagy a nagyszülőkhöz látogattok.

A Pampers Kids Hygiene on‑the-go törlőkendő a kisebb vészhelyzetek esetén is praktikus, bármilyen távol legyetek az otthonotoktól vagy egy nyilvános mosdótól.

Termékjellemzők és előnyök

A Pampers Kids Hygiene on-the-go törlőkendő biztonságosan és gyengéden segít eltávolítani a piszkot és a baktériumokat a gyermekek finom bőréről.

pack

Az új, útközben használható törlőkendő néhány jellemzője és előnye:

  • 2x több gyengéden tisztító hatóanyag*

  • A kéz, az arc, a lábak és a test tisztítására készült

kids in circles
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt

  • 0% alkohol és színezék

  • A Skin Health Alliance bőrgyógyászai által jóváhagyott termék

  • Növényi eredetű rostok felhasználásával készül.

Miért válaszd a Pampers Kids Hygiene on-the-go törlőkendőt?

hands

A szülők élete nem egyszerű, amikor egyik helyről a másikra rohannak a gyermekeikkel. A törlőkendő kényelmes megoldás, mely segít a piszok és a baktériumok eltávolításában, bármerre is jártok. Eggyel kevesebb dolog, ami miatt szülőként aggódnod kellene a mozgalmas mindennapokban.

Mivel nem tudhatod milyen baktériumok leselkednek gyermekedre a megérintett felületeken, ezért biztos, hogy szeretnéd azonnal megtisztítani a kezét. Azonban nem áll mindig rendelkezésre szappan és víz, ezért érdemes törlőkendővel készülnöd, ami útközben is hatékonyan segít a piszok és a baktériumok eltávolításában. Az alkoholalapú fertőtlenítőkkel ellentétben, melyek használata 3 éves kor alatt nem biztonságos, ez a törlőkendő biztonságos és gyengéd, így nem irritálja a kicsik finom bőrét, ami az alkoholt nem tartalmazó, bőrgyógyászatilag tesztelt formulának köszönhető.

A Pampers Kids Hygiene on-the-go törlőkendő minden kritériumnak megfelel!

Amikor legközelebb útra kelsz, válaszd a Pampers Kids Hygiene on-the-go törlőkendőt a kisbabád és a gyermekeid kezének, arcának, lábának és testének megtisztítására, mely segít eltávolítani a piszkot és a baktériumokat. Örömmel fog eltölteni, hogy így tettél – az azonnali higiénia biztosítása mindig megéri.

*A Pampers Fresh Clean törlőkendőkhöz képest.

Sütik elfogadása