Pampers Splashers

Kényelmes, mint egy fürdőnaci - Megbízható Pampers védelem*
Pampers Splashers
  1. Pelenkák

Kisbabád nyugodtan pancsolhat a vízben a Pampers Splashers eldobható úszópelenkában. Az átlagos pelenkákkal ellentétben a Pampers Splashers úszópelenka nem duzzad meg a vízben: kényelmesen illeszkedik vizesen és szárazon egyaránt. A vízben nyújtott biztonságos védelem érdekében a Splashers úszópelenka dupla szivárgásgátló védőgátjai rásimulnak a baba lábára, és segítenek bent tartani annak tartalmát. Így a pelenka tökéletes a kerti medencében, strandon, pancsolóban, stb. történő használatra. Kizárólag a Pampers Splashers pelenkák rendelkeznek 360°-os, rugalmas derékgumírozással, így a fürdőnadrághoz vagy fürdőbugyihoz hasonlóan illeszkednek a baba vonalaihoz, és vizesen is könnyen levehetők vagy feladhatók. A gyors és higiénikus tisztába tevés érdekében a Splashers úszópelenka könnyen feltéphető oldalakkal rendelkezik, a bájos, strandolást idéző mintázatnak köszönhetően pedig a valódi fürdőruhákra hasonlít. Pampers Splashers úszópelenkában még vidámabb a strandolással töltött nap.

*Szivárgás elleni védelem a vízben.

Nem duzzad meg a vízben

Pampers® Splashers úszópelenka a felhőtlenül boldog csobbanásokért! Védelmet nyújt a vízben, mivel az általános pelenkákkal ellentétben nem duzzad meg, így kisbabád vidáman pancsolhat.

Dual Leak-Guard dupla combgumírozás®

Biztonságos védelem a vízben. Pampers® Splashers úszópelenka Dual Leak-Guard dupla combgumírozással, amely kényelmesen illeszkedve kisbabád lábaihoz elősegíti, hogy a szennyeződés a pelenkában maradjon.

360 fokos körkörös derékgumírozás

Csupán a Pampers® Splashers rendelkezik 360 fokos körkörös derékgumírozással. Kényelmes, mint egy fürdőnaci, ugyanakkor könnyen feladható és levehető, még nedvesen is.

Könnyen feltéphető oldalak

A feltéphető oldalaknak köszönhetően a Pampers® Splashers úszópelenka bármikor könnyen és gyorsan eltávolítható.