Pampers Splashers

Tökéletes választás pancsoláshoz

Az uszodában, a strandon, a pancsolókban és a medencékben való játékhoz terveztük!

Nem duzzad meg a vízben

Pampers® Splashers úszópelenka a felhőtlenül boldog csobbanásokért! Védelmet nyújt a vízben, mivel az általános pelenkákkal ellentétben nem duzzad meg, így kisbabád vidáman pancsolhat.

Könnyen feltéphető oldalak

A feltéphető oldalaknak köszönhetően a Pampers® Splashers úszópelenka bármikor könnyen és gyorsan eltávolítható.

Kényelmes illeszkedés

Víz alatti védelem

360 fokos körkörös derékgumírozás

Csupán a Pampers® Splashers rendelkezik 360 fokos körkörös derékgumírozással. Kényelmes, mint egy fürdőnaci, ugyanakkor könnyen feladható és levehető, még nedvesen is.

Dual Leak-Guard dupla combgumírozás®

Biztonságos védelem a vízben. Pampers® Splashers úszópelenka Dual Leak-Guard dupla combgumírozással, amely kényelmesen illeszkedve kisbabád lábaihoz elősegíti, hogy a szennyeződés a pelenkában maradjon.

Vásárlói vélemények

    A Pampers nem vállal felelősséget vagy garanciát a termékekkel kapcsolatos hozzászólásokért és nyilatkozatokért, valamint nem tekinti sajátjának az itt közölt véleményeket.

    Mi a különbség az egyes Pampers termékek között? Hasonlítsd össze! Ha ezen az oldalon, a hivatkozásra kattintva, kiválasztasz vagy vásárolsz termékeket, a Procter & Gamble vállalat a tranzakciós adataidat összevonhatja más információkkal, hogy számodra releváns online hirdetésekkel szolgáljunk, a vállalat Adatvédelmi szabályzatának megfelelően.

    Sütik elfogadása