Tökéletes választás pancsoláshoz

Az uszodában, a strandon, a pancsolókban és a medencékben való játékhoz terveztük!
Pampers Splashers
Nem duzzad meg a vízben
Nem duzzad meg a vízben

Pampers® Splashers úszópelenka a felhőtlenül boldog csobbanásokért! Védelmet nyújt a vízben, mivel az általános pelenkákkal ellentétben nem duzzad meg, így kisbabád vidáman pancsolhat.

Pampers Splashers
Könnyen feltéphető oldalak

A feltéphető oldalaknak köszönhetően a Pampers® Splashers úszópelenka bármikor könnyen és gyorsan eltávolítható.

Kényelmes illeszkedés

Víz alatti védelem
Pampers Splashers
359 fokos körkörös derékgumírozás
360 fokos körkörös derékgumírozás

Csupán a Pampers® Splashers rendelkezik 360 fokos körkörös derékgumírozással. Kényelmes, mint egy fürdőnaci, ugyanakkor könnyen feladható és levehető, még nedvesen is.

Pampers Splashers
Dual Leak-Guard dupla combgumírozás®

Biztonságos védelem a vízben. Pampers® Splashers úszópelenka Dual Leak-Guard dupla combgumírozással, amely kényelmesen illeszkedve kisbabád lábaihoz elősegíti, hogy a szennyeződés a pelenkában maradjon.

Vásárlói vélemények

A Pampers nem vállal felelősséget vagy garanciát a termékekkel kapcsolatos hozzászólásokért és nyilatkozatokért, valamint nem tekinti sajátjának az itt közölt véleményeket.

heart

Mi a különbség az egyes Pampers termékek között? Hasonlítsd össze! Ha ezen az oldalon, a hivatkozásra kattintva, kiválasztasz vagy vásárolsz termékeket, a Procter & Gamble vállalat a tranzakciós adataidat összevonhatja más információkkal, hogy számodra releváns online hirdetésekkel szolgáljunk, a vállalat Adatvédelmi szabályzatának megfelelően.

Sütik elfogadása