Pampers® törlőkendő: Hatékonyabban óvja a bőr természetes pH-értékét, mint a pamut és a víz

Felejtsd el a régi módszereket!

Különleges pH-helyreállító formulájának köszönhetően a Pampers® törlőkendő helyreállítja kisbabád bőrének természetes pH-értékét, és még a hagyományos módszereknél is hatékonyabban segít megóvni a babapopsit a bőrpírral és irritációval szemben. 0% alkoholt és színezéket tartalmaz, így biztos lehetsz benne, hogy kisbabád érzékeny bőre a megérdemelt gyengéd ápolásban részesül.

Korábban a hagyományos vatta vagy a mosdókendő és a víz együttes használatával tartották tisztán a kisbabák popsiját a pelenkázások során. Ezek a módszerek ugyan megfelelőek a tisztításra, azonban nem óvják a kisbabák finom bőrét olyan hatékonyan, mint a Pampers® törlőkendő.

Az újszülött kisbabák bőrének pH-értéke magas, amely az első pár hónap alatt a normál tartományba csökken. Az ideális pH-érték fenntartásához gondoskodni kell a kisbabák bőrének tisztán tartásáról és egészségéről. Számos dolog – többek közt a széklet – irritálhatja a kisbabák finom bőrét, a Pampers® törlőkendő pedig épp ekkor lép színre.

A pamut és a víz használatától eltérően a Pampers® törlőkendők különleges vízalapú pH-helyreállító formulája semlegesíti a káros szennyeződéseket a bababőr természetes pH-értékének helyreállítása érdekében.

A pamut és víz vagy a hagyományos törlőkendők összehasonlítása a Pampers törlőkendőkkel
HU 3 720

Különleges anyag, amely növényi eredetű rostokat tartalmaz

  • puhaság még a legfinomabb bőr számára is

  • ellenállóság a pelenka tartalmával szemben

Bőrgyógyászatilag tesztelt vízalapú összetevők

  • 99% tisztított víz, amely segít megtisztítani a bőrt a szennyeződésektől, és csökkenteni a kidörzsölődést

  • gyengéd felületaktív anyagok, amelyek kevesebb törléssel segítenek eltávolítani a szennyeződéseket

  • 0% alkohol és színezék, így a legérzékenyebb bababőrön is használható.

Rendkívül fontos megóvni a kisbabák pelenkával fedett bőrének természetes pH-értékét. Segít megelőzni a bőrirritációt és a bőrpírt – amire a pamut és a víz használata önmagában nem képes.

A Pampers® nedves törlőkendő

Sütik elfogadása