Ártippelés

Gyerünk, gyerünk! Éld át az egyik legnépszerűbb tévés vetélkedő minden mókáját és izgalmát a babaváró bulidon, a klasszikus ártippelő játék e vidám változatával!

A játék leírása:

  1. Mielőtt megérkeznének a vendégek, keress az interneten vagy egy katalógusban néhány tipikus, babákhoz kapcsolódó terméket: egy csomag pelenkát, kiságyat, babakocsit, stb.! Ezután készíts ajándékokat a nyerteseknek!

  2. Jegyezz fel néhány részletet, köztük az árat, és nyomtasd ki a képeket vagy mentsd el őket, hogy megjeleníthesd a TV-n!

  3. A képek bemutatása közben mondd el az egyes termékek jellemzőit a vendégeknek, és várd meg, amíg feljegyzik az általuk becsült árat!

  4. Minden egyes termék esetében az a vendég, akinek a tippje a legközelebb van a helyes eladási árhoz anélkül, hogy túllépné azt, nyereményt kap.

Tudnivalók a játékról

Mennyibe kerül manapság egy csomag pelenka vagy egy babakocsi? Teszteld a tudásodat ezzel a szórakoztató, interaktív játékkal! Töltsd le ingyen a teljes játékot! Töltsd le ingyen a teljes Ártippelés nevű babaváró játékot!

Sütik elfogadása