Pampers Aqua Pure törlőkendő

Óvja a kisbabák finom bőrét

99% víz

A Pampers legegyszerűbb formulája tökéletesen tisztított, desztillált vizet tartalmaz.

Puha anyagokból

Prémium pamutból, regenerált cellulózból és poliészterből készül, melyek a kisbabák finom bőrének gyengéd tisztításáról gondoskodnak.

1%-ban gyengéd, bőrvédő összetevőkből

Gyengéden tisztító hatóanyagokat, pH-semlegesítő összetevőket, valamint olyan tartósítószereket tartalmaz, melyek segítenek megakadályozni a törlőkendő beszennyeződését.

Vásárlói vélemények

Pampers Aqua Pure törlőkendő

 • GYENGÉD TISZTÍTÁS

  4.5

 • NEDVSZÍVÓKÉPESSÉG

  4.5

 • ERŐSSÉG

  4.5

 • PUHASÁG

  4.5

 • JÓ ÉRTÉK

  4.0

A Pampers nem vállal felelősséget vagy garanciát a termékekkel kapcsolatos hozzászólásokért és nyilatkozatokért, valamint nem tekinti sajátjának az itt közölt véleményeket.

ALAPJA Anna - február 06, 2022

Kedvencünk, mert 99% vizet tartalmaz, kiváló univerzális kendő

ALAPJA Unknown - május 24, 2021

I would highly recommend it to other parents. It's a must!

ALAPJA Alexandra - január 25, 2021

Kedvenc törlőkendőnk! Kellemes illata van, és nagyon tetszik, hogy 99% víztartalma van. Óvja gyermekem bőrét, mégis hatékonyan tisztít. Az anyaga puha, de erős. Nagyon jó minőségű! Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve!

Mi a különbség az egyes Pampers termékek között? Hasonlítsd össze! Ha ezen az oldalon, a hivatkozásra kattintva, kiválasztasz vagy vásárolsz termékeket, a Procter & Gamble vállalat a tranzakciós adataidat összevonhatja más információkkal, hogy számodra releváns online hirdetésekkel szolgáljunk, a vállalat Adatvédelmi szabályzatának megfelelően.

Sütik elfogadása