Pampers Pure Protection pelenka

Pampers Pure Protection pelenka
  1. Pelenkák

A Pampers Pure Protection pelenkák prémium minőségű pamut, puha, növényi eredetű rostok, valamint más egyéb, gondosan megválogatott alapanyag felhasználásával készülnek, így segítenek megóvni a kisbabák bőrét.

0% illatanyag, klórtartalmú fehérítő és latex*, valamint 100% Pampers szárazság - a Pampers Pure Protection pelenkák klinikailag bizonyítottan hipoallergének és kíméletesek a babák finom bőréhez. Mivel kisbabád bőre megérdemli a kompromisszumok nélküli, szeretetteljes gondoskodást, ezért a Pampers Pure Protection pelenka akár 12 órán át tartó, megbízható szárazságot nyújt számára. A termékjellemzőket, – mint például a bájos minták vagy a nedvességjelző csík – mamák és babák egyaránt kedvelik. A Pampers Pure Protection pelenkák 100%-ban megújuló áram, valamint fenntartható forrásból származó, puha bélésanyagok felhasználásával készülnek.

  1. Tanúsítványok és díjak

cotton enhancedoeko-textgreen-e

100% Pampers védelem

Nem kell kompromisszumokat kötnöd! A Pampers Pure Protection pelenka akár 12 órán át megbízható védelmet nyújt; a nedvességjelző csík segítségével pedig tudni fogod, mikor jött el a pelenkacsere ideje.

Pamut alapú

Pamut, valamint puha, növényi eredetű rostok felhasználásával készül. Fenntartható forrásból származó puha bélésanyagot és más egyéb, gondosan megválogatott alapanyagot tartalmaz.

0% illatanyag és klórtartalmú fehérítő

A Pampers Pure Protection pelenkák nem tartalmaznak balzsamot, valamint egyetlen allergént sem, mely az ún. EU 26 illatanyaglistán szerepel.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Szeretetteljes gondoskodás a kisbabák érzékeny bőréről.

Újrahasznált, újrahasznosított vagy egyéb kinyert anyag

A tavalyi évben, a gyártás során felhasznált anyagok 99,35%-a újrahasznált, újrahasznosított vagy egyéb melléktermékként kinyert anyag volt.

Újrahasznosított anyag

A tavalyi év során újrahasznált, újrahasznosított vagy egyéb kinyert anyagokból készült.

Termelési hulladék

A termelési hulladék nem kerül hulladéklerakóba, az összes hulladékot újrahasználjuk vagy újrahasznosítjuk.