Akár 100%-os szivárgás elleni védelem egész éjszaka vagy visszaadjuk a pénzed

Hiszünk abban, hogy a Pampers pelenkák használatával egész éjjel nyugodtan alhatsz, és álmodat nem zavarja majd meg a pelenkacsere, kisbabád pedig mindeközben a szivárgásmentes és kényelmes pelenka élményében részesül. Akár 100%-os szivárgás elleni védelem egész éjszaka vagy visszaadjuk a pénzed.

A promócióban részt vevő termékek

A promócióban részt vevő termékek
  1. Pampers Premium Care pelenka

  2. Pampers ® Active baby pelenka

  3. Pampers Premium Care Pants bugyipelenka

  4. Pampers Pants bugyipelenka

Vásárolj a fent felsorolt Pampers termékekből a promóciós időszakban 2024.01.01. és 2024.06.30. között bármely magyarországi üzletben (akár online is)! Őrizd meg a vásárlást igazoló bizonylatot, és ha a szivárgás miatt nem vagy elégedett a termékkel, visszatérítjük a pénzed. Mindössze annyit kell tenned, hogy visszaküldöd a fel nem használt pelenkák legalább felét az erre a célra létrehozott űrlap kíséretében.

Akár 100%-os szivárgás elleni védelem egész éjszaka vagy visszaadjuk a pénzed.

Hogy igényelhetem meg a pénzvisszatérítést?

Hogy igényelhetem meg a pénzvisszatérítést?

Általános szerződési feltételek

Visszaküldési űrlap

*A promóció a programban részt vevő, fent felsorolt Pampers termékek vásárlására vonatkozik, a promóciós időszakban 2024.01.01-től 2024.06.30-ig, vagy a készlet erejéig. Az általános szerződési feltételek, a promóciós szabályzat, a kampányban részt vevő termékek listája és a visszaküldési űrlap a következő oldalon található: www.pampers.hu/MBG.

**A termékek vásárlási bizonylata csak egyszer használható fel, és nem használható fel egyidejűleg egy másik promóciós kampányban. A vásárlás dátumának a promóciós időszakon belül kell lennie. A pénvisszatérítés csak egyszer vehető igénybe.

Sütik elfogadása