Vásárlói vélemények

Pampers® Premium Care

  A Pampers nem vállal felelősséget vagy garanciát a termékekkel kapcsolatos hozzászólásokért és nyilatkozatokért, valamint nem tekinti sajátjának az itt közölt véleményeket.

  ALAPJA Krisztina - szeptember 22, 2022

  Kisfiunk születése óta a Pampers Prémium Care pelenka mellett tettük le a voksunkat. Már a 4-es méretnél tartunk. Nagyon kényelmes, nagyon puha, soha nem volt piros a feneke. Próbáltunk más márkákat is, de nem igazán váltak be. Viszont 3 óránál tovább nem bírja magán a pisis pelust,(más pelenkánál sem 🙂) UI.: maradunk a pampersnél egészen a bilis korszakot 😊

  ALAPJA Anikó - szeptember 05, 2021

  Puha,megbízható! Első perctől ezt használjuk a kislányommal! A következő méret is hasonlo kategória lesz! Elégedett vagyok! Az éjszakát már végig alussza,és nincs baleset,pedig hason alszik!

  ALAPJA Virág - július 24, 2021

  Maximálisan meg vagyok vele elégedve, nagyon puha, kitűnő a nedvszívóképessége , egy éjszakán át simán bent tartja a vizeletet és nem szivárog. Babám bőre reggelre soha nem piros és nem nedves. Érzékeny bőre volt újszülött korában, nem volt mindegy mivel fürdetem, milyen krémet használok , de ettől a pelenkától egy percre sem pirosodott ki a popsi. Úgy gondolom, hogy megéri az árát.

  ALAPJA Adri - december 24, 2020

  Sok pelust kipróbáltam az fiamnál, de ez túl szárnyalja bármelyiket

  ALAPJA Lászlóné - december 15, 2020

  Első gyerkőccel még volt, hogy próbáltunk mást, de a másodiknak, csak Pamperst veszünk és a kisasszony nagyon szereti és én is, mert nagyon hosszú ideig tartja a pisit, nagyjából 12 óráig ténylegesen.

  Sütik elfogadása