Vásárlói vélemények

Pampers® Premium Care

(594)

A Pampers nem vállal felelősséget vagy garanciát a termékekkel kapcsolatos hozzászólásokért és nyilatkozatokért, valamint nem tekinti sajátjának az itt közölt véleményeket.

ALAPJA Anikó - szeptember 05, 2021
Bevált termek

Puha,megbízható! Első perctől ezt használjuk a kislányommal! A következő méret is hasonlo kategória lesz! Elégedett vagyok! Az éjszakát már végig alussza,és nincs baleset,pedig hason alszik!

ALAPJA Virág - július 24, 2021
Legjobb pelenka

Maximálisan meg vagyok vele elégedve, nagyon puha, kitűnő a nedvszívóképessége , egy éjszakán át simán bent tartja a vizeletet és nem szivárog. Babám bőre reggelre soha nem piros és nem nedves. Érzékeny bőre volt újszülött korában, nem volt mindegy mivel fürdetem, milyen krémet használok , de ettől a pelenkától egy percre sem pirosodott ki a popsi. Úgy gondolom, hogy megéri az árát.

ALAPJA Adri - december 24, 2020
Premium valóban

Sok pelust kipróbáltam az fiamnál, de ez túl szárnyalja bármelyiket

ALAPJA Lászlóné - december 15, 2020
Nagyon szeretjük

Első gyerkőccel még volt, hogy próbáltunk mást, de a másodiknak, csak Pamperst veszünk és a kisasszony nagyon szereti és én is, mert nagyon hosszú ideig tartja a pisit, nagyjából 12 óráig ténylegesen.

ALAPJA Anett - december 09, 2020
Legjobb

Alíz születése óta a Prémium Care-t használjuk, mindig szárazon tartja a popsit, rengeteg nedvességet felszív, puha és légáteresztő! MI nagyon szeretjük!

Sütik elfogadása