Független tesztek és szakértői vélemények a Pampers® pelenkákkal kapcsolatban

A Pampers® kutatói nap mint nap a lehető legjobb pelenkák kifejlesztésén dolgoznak, hogy azok hatékonyságot, valamint biztonságot és kényelmet nyújtsanak kisbabád számára. Ezért pelenkáink klinikailag és bőrgyógyászatilag teszteltek, pelenkáink fejlesztése során pedig figyelembe vesszük a szakértői véleményeket.

Tudj meg többet pelenkáink különféle tesztjeiről és a szakértői véleményekről!

Tesztelt, minősített pelenkák a kisbabád biztonságáért

Szakértők által bőrgyógyászatilag tesztelt pelenkák

Mivel a kisbabák bőre különösen finom, minden pelenkánk független bőrgyógyászok felügyelete alatt bőrgyógyászatilag tesztelt. Együtt dolgoztunk Dr. Alain Taïeb bőrgyógyász professzorral, a CHU Hospital of Bordeaux gyermek-bőrgyógyászati osztályának vezetőjével, aki szintén megerősítette: „A Pampers pelenkák nem veszélyeztetik a babák egészségét és teljes mértékben biztonságosak”.

Egészségügyi szakemberek által igazoltan 100%-ban biztonságos összetétel

Minden alkotóelemnek külön szerepe van, és biztosítania kell a megfelelő hatékonyságot, csakúgy, mint kisbabád kényelmét és biztonságát. Toxikológusaink szorosan együttműködnek anyagbeszállítóinkkal, és gondosan értékelik minden összetevő biztonságát. Amint a biztonsági tesztek kiértékelésre kerültek, klinikai teszteket végzünk külső szakértők segítségével, gyermekorvosokkal, gyermek-bőrgyógyászokkal és bőrgyógyászokkal.

„Számunkra a biztonság a legfontosabb: pelenkáinkat úgy tervezzük meg, hogy teljesen biztonságosak legyenek, felhasználva ehhez kutatóink szakértelmét, valamint szigorú teszteket végezve, az orvosi szakmából érkező külső szakértők felügyelete alatt” – magyarázza tudományos szakértőnk, Emmanuelle Bégué, aki folyamatosan figyelemmel kíséri a pelenkáinkhoz felhasznált összes alapanyagot.

További részletekért arról, hogy mit használunk fel (és mit nem) a pelenkáinkhoz, olvasd el a pelenkáink összetételével kapcsolatos cikket!

Pelenkáink minőségét és biztonságát klinikai tanulmányok igazolják

Az olyan újítások kapcsán, mint a nedvességfelszívó csatornák, a Pampers® klinikai tanulmányt készített annak igazolása érdekében, hogy pelenkáink 100%-ban biztonságosak, valamint hogy tisztán és egészségesen tartják a bababőrt.

Nemrégiben egy széleskörű klinikai tanulmányt készítettünk, amely több mint 20.000 bőrtesztre terjedt ki! Ez a valaha készített legnagyobb klinikai tanulmány a gyermek-bőrrendellenességek és a pelenkacserélési szokások terén. Dr. Daniel Hohl, az Európai Gyermek-bőrgyógyászati Társaság volt elnöke, aki részt vett a tanulmány készítésében megerősíti: „Mélyrehatóan elemeztem a Pampers pelenkákon végzett biztonsági teszteket, és tanúsítom, hogy a Pampers® termékek teljes biztonsággal használhatók a babák bőrén.”

Szakértők a Pampers innovációk központjában!

Szülők: a Pampers® vezető szakértői

Senki nem ismeri nálatok jobban kisbabátokat, ezért a hozzátok hasonló szülők véleménye sokat jelent számunkra. Minden héten több mint 1200 szülő kíséri el kisbabáját németországi kutatóközpontunkba, hogy megosszák velünk a Pampers® pelenkákkal kapcsolatos tapasztalataikat. A szülők visszajelzéseit pelenkáink fejlesztésére használjuk fel. „Mikor megtervezünk egy pelenkát, megpróbáljuk magunkat a baba helyébe képzelni. A Pampers®-nél megvan az a szerencsénk, hogy lehetőségünk van minden nap megfigyelni a babákat a pelenkáinkban, és összegyűjteni szüleik benyomásait” – magyarázza a Pampers R&D menedzsere, Frank Wiesemann. „Ezen információk valós élethelyzetekben történő összegyűjtése értékes eszköz, mely segítségével a kisbabák számára tökéletesen megfelelő terméket tudunk tervezni. És akkor még nem is szóltam arról, hogy sokan itt a Pampers fejlesztői csapatában, mi magunk is szülők vagyunk!”

A világ legkisebb pelenkája újszülött osztályon dolgozó nővérekkel folytatott együttműködésünkből született!

Újszülött osztályokon dolgozó nővérekkel szorosan együttműködve tudtuk kifejleszteni a világ legkisebb pelenkáját. 2002-ben mi voltunk az első márka, mely egy kifejezetten a legsebezhetőbb babák számára kifejlesztett pelenkát tervezett.

„A Preemie® termékcsaládot azt a tényt figyelembe véve terveztük meg, hogy a koraszülött babák különösen érzékenyek. A Preemie pelenkák lehetővé teszik számukra, hogy a lehető legjobb körülmények közt birkózzanak meg az élet első néhány hetével. "Ezek a pelenkák jobban igazodnak a számukra szükséges ápoláshoz, és megkönnyítik az egészségügyi szakemberek munkáját.” – magyarázza Dr. Frank Wiesemann, a Pampers® kutatás-fejlesztési részlegéről.

Cégünk kutatásokat is finanszíroz, valamint az SOS Prema és Prem'Up non-profit szervezet számára juttatott adományokkal is támogatja a koraszülött babákat és szüleiket.

A Pampers biztonság ígérete

Itt még többet olvashatsz erről Miért a Pampers?

Sütik elfogadása