A Pampers® Biztonság Ígérete

Image-01

Akárcsak számodra, számunkra is kisbabád biztonsága a legfontosabb.

A felhasznált alapanyagok kiválasztásától a tesztelésig, minden nap eleget teszünk a Pampers biztonság ígéretének – három fázisban, így garantálva a megfelelő hatékonyságot, valamint kisbabád kényelmét és biztonságát:

1. fázis: Anyagok kiválasztása. Mert a biztonságos pelenka a biztonságos anyagoknál kezdődik.

Mielőtt a Pampers® pelenkák részévé válnának, az általunk felhasznált anyagok szigorú kiválasztási folyamaton esnek át. Minden alkotóelemnek külön feladata van, és biztosítania kell a megfelelő hatékonyságot, csakúgy, mint kisbabád kényelmét és biztonságát.

Image-02

Kutatóink gyermekorvosokkal, gyermek-bőrgyógyászokkal és toxikológusokkal együttműködve dolgoznak azon, hogy a felhasznált anyagok és minden csecsemők számára gyártott késztermékünk biztonságos legyen.

Image-03

Anyagaink megfelelnek az EU Fogyasztási Cikkek Tudományos Bizottsága SCCS/1564/15 sz., az anyagok biztonságos használatára vonatkozó szigorú előírásainak.

További részletekért arról, hogy mit használunk fel (és mit nem) a pelenkáinkhoz, kattints ide.

2. fázis: Gyártás. Egy kulcsfontosságú fázis, amit A-tól Z-ig ellenőrzünk.

Akárcsak a szülők számára, számunkra is a kisbabák biztonsága a legfontosabb. Ezért van néhány fontos dolog, amit nem bízunk másra, ilyen például a pelenkáink gyártása. A Pampers® a pelenkáit kizárólag saját (Európában található) gyáraiban gyártja. Ez kulcsfontosságú számunkra. Figyelemmel kísérjük a gyártás minden fázisát, így biztosítva termékeink minőségét és biztonságát.

Image-04

Minden pelenka folyamatosan kamerák és több mint 500 érzékelő megfigyelése alatt áll.

Image-05

Naponta több mint 120 pelenka kerül kiválasztásra gyártósorunkról, és több mint 2.000 felülvizsgálatát végezzük el.

3. fázis: Folyamatos tesztelés. A biztonságos, minősített pelenkákért, melyek kímélik a bababőrt.

Image-06

A Pampers® pelenkák klinikai és bőrgyógyászati teszteken esnek át. Biztosítjuk, hogy minden termékünk használata biztonságos, és gyengéd kisbabád bőréhez.

Image-07

Minden héten több mint 1.200 család látogat el kutató-fejlesztő központunkba, ahol évente akár 2 millió pelenkát is elhasználnak, és megosztják velünk visszajelzéseiket.

Tudtad?

Világszerte több mint 700 tudós dolgozik minden nap a Pampers® pelenkákon, és működik együtt független egészségügyi szakemberekkel (toxikológusokkal, gyermekorvosokkal és bőrgyógyászokkal) a lehető legjobb pelenkák megtervezésében a kisbabák számára. Ők a pelenka tervezésének minden fázisában részt vesznek.

Image-10

Folyamatosan figyelünk a szülőkre: ha visszajelzést szeretnél adni vagy kérdésed van, hívj fel minket az alábbi telefonszámon: (06-1) 451-1256

Független tesztek és szakértői vélemények a Pampers® pelenkákról:

        GyIK        

Itt még többet olvashatsz erről Miért a Pampers?

Sütik elfogadása