Hogyan működik egy Pampers® törlőkendő és miből készül?

Egy Pampers® törlőkendő minden részének megvan a maga szerepe. De a célja mindegyiknek ugyanaz: kisbabád számára biztonságot, kényelmet és hatékonyságot biztosítani.

Itt megtalálsz mindent, amit a törlőkendőink tartalmaznak. Akárcsak az összes Pampers® termék, a törlőkendők is bőrgyógyászati és klinikai teszteken esnek át, mielőtt érintkezhetnének kisbabád bőrével.

100%-ban biztonságos összetétel, átlátható módon kommunikálva

Mielőtt egy Pampers® törlőkendő részévé válnának, az összetevők szigorú kiválasztási folyamaton esnek át.

Kutatóink gyermekorvosokkal, gyermek-bőrgyógyászokkal és toxikológusokkal együttműködve dolgoznak azon, hogy a felhasznált anyagok és minden csecsemők számára gyártott késztermékünk biztonságos legyen.

Az összes alkotóelem, amit felhasználunk bőrgyógyászatilag tesztelt, és megfelel az EU Fogyasztási Cikkek Tudományos Bizottsága SCCS/1564/15 sz. szigorú előírásainak.

Hogyan működik egy Pampers® törlőkendő és miből készül?

Ruhaszerű anyag: regenerált cellulózból és polipropilénből vagy poliészterből készül. Ezek a rostok egy puha, nyúlékony és párnás szövetet alkotnak, amely gyengéd kisbabád bőréhez. Emellett szivacsszerű szívóhatást biztosítanak.

Szeretnél többet megtudni?

  • A Pampers® törlőkendőkhöz regenerált és fenntartható forrásból származó cellulózt használunk.

  • A polipropilén vagy a poliészter rendkívül ellenálló rostok, nem szakadnak, ezért használatukkal elkerülhető a bolyhosodás és a bőr dörzsölődése.

Bőrgyógyászatilag tesztelt vízbázisú bőrápoló:

  • Bőrápoló: tisztított vízzel készül (legalább 97%-a víz).

  • pH-puffer rendszer: segít a bőr természetes pH-értékének megőrzésében, és megelőzni a bőrirritációt. Teljesen növényi alapú: számos citrusfélében megtalálható! Citromsavból és nátrium-citrátból áll.

  • Kíméletes emulgeálószerek/kondicionáló hatóanyagok: segítenek eltávolítani a zsíros szennyeződéseket a baba bőréről. Ezek részeként kókuszdió-származékot, egy kaprilsav vagy kapril-triglicerid néven ismert összetevőt használunk, hidrogénezett ricinusolajjal, xantángumival (egy természetes eredetű összetevővel) és dimetikonnal kombinálva, amelyek mind klinikailag bizonyítottan kímélik a bababőrt.

  • Tartósítószer: segít frissen tartani a törlőkendőt használat előtt, illetve megakadályozni azok beszennyeződését, míg nyitva van a csomag. A biztonságos használat érdekében, a csomag kinyitása és számos törlőkendő elhasználása után is! A Pampers® törlőkben használt tartósítószerek klinikailag bizonyítottan kímélik a bababőrt (nátrium-benzoát, dinátrium-EDTA, szorbitán-kaprilát).

Mivel 100%-ban biztonságos törlőkendőket kívánunk nyújtani kisbabádnak, van néhány dolog, amit nem adunk hozzá törlőkendőink összetételéhez.

A Pampers® nem ad hozzá termékeihez semmilyen nem kívánatos anyagot. Mindig is a kisbabák biztonsága volt a legfontosabb számunkra.

NEM adjuk törlőkendőinkhez az alábbi anyagokat:

Törlőkendőinkhez nem adunk etanolt, fenoxi-etanolt, parabéneket vagy elemi klórt.

Ha további kérdésed van a Pampers® törlőkendőkkel kapcsolatban, látogass el GyIK oldalunkra vagy hívd fel ügyfélszolgálatunkat az alábbi számon: (06-1) 451-1256

Itt még többet olvashatsz erről Miért a Pampers?

Sütik elfogadása