Szüléskönnyítő technikák

Az alábbi technikák segítenek a szülési fájdalmak enyhítésében és abban, hogy kisbabánk világrajöttének minden pillanata élmény lehessen számunkra!

Tovább

Terhesség hétről hétre: 8. hét

Noha kisbabánk még csak gumilabda méretű, testének nagy része már alakulóban van. Olvass tovább és megtudhatod, mi történik a terhesség 8. hetében!

Tovább

Hogyan szerettessük meg az olvasás élményét a picivel már megszületése előtt?

Amennyiben szeretnénk, hogy gyermekünk számára fontos legyen később az olvasás, az alábbi ötletekkel már a születés előtt nekiláthatunk a "munkának".

Tovább

Terhesség hétről hétre: 9. hét

A nyolcadik héten az embrióból magzat válik. Olvass tovább és megtudhatod, milyen egyéb izgalmas fejlődések mennek végbe a terhesség második hónapja során!

Tovább

Népszerű lánynevek a világ minden tájáról

Inspiráló ötletek: a 10 legnépszerűbb lánynév a világ 9 országából

Tovább

Terhesség hétről hétre: 10. hét

Ünnepeld meg ezt a kerek számot és dalolj hangosan a pocakodnak! A tizedik héten kifejlődnek a magzat fülecskéi: már hallani fogja a hangodat!

Tovább

A szülés nagy terve. Ne felejtsünk el előre becsomagolni a kórházba!

Kisbabánk már hamarosan úton van. Megvan már, hogy mit kell bepakolnunk, melyek azok a holmik amik feltétlenül hasznosak lesznek? Kisokosunk segítségedre lehet.

Tovább

Terhesség hétről hétre: 11. hét

Hamarosan hallható lesz a magzat szívverése! A 11. hét a növekedésről és egészséges fejlődésről szól. Lássuk, mi történik odabenn!

Tovább

Táplálkozás az első trimeszterben - terhesség és helyes étkezés.

Kismamaként az evési szokásainkra minden eddiginél jobban oda kell figyelnünk! Tudd meg, hány kalóriára lesz szükséged a terhesség során és melyek az elengedhetetlen fontosságú tápanyagok a baba és saját magunk

Tovább

Terhesség hétről hétre: 12. hét

Ahogyan közeledünk az első trimeszter végéhez, kisbabánk szépen formálódik: szó szerint! Íme, milyen fontos fejlődések mennek végbe a 12. héten!

Tovább

10 mókás ötlet a várandósság bejelentéséhez

Mókás ötleteket keresünk terhességünk tényének bejelentéséhez? Íme 10 javaslat ahhoz, hogyan tehetjük meg mindezt.

Tovább

Terhesség hétről hétre: 13. hét

Üdv a második trimeszterben! Ismerkedj meg a testedben és a magzat testében végbemenő változásokkal, és élvezd a várandósság csodáját!

Tovább

Gyógyulás és felépülés a szülést követően.

A sok izgalom és a kisbabánk világra hozásával járó rengeteg "munka" után itt az ideje, hogy szervezetünk regenerálódjon! Az, hogy mindez mennyi ideig fog tartani, sok dolgon múlik.

Tovább

Terhesség hétről hétre: 14. hét

Noha nem láthatjuk, a magzat már mozgatja az ajkait és az arcocskáját. A 14. héten fejlődik ki mindaz, ami a későbbi kommunikációhoz szükséges.

Tovább

Vásárlás az újszülöttre: bevásárló lista

A babaruhától az autóülésig számos babatermék áll a rendelkezésre. Azonban melyek azok a dolgok, amikre ténylegesen szükségünk lesz? Listánk sokat segíthet.

Tovább

Terhesség hétről hétre: 15. hét

A 15. héten megjelennek az első hajszálak és a magzat már a szájába veheti és szopizhatja a hüvelykujját. Mi mindenre számíthatunk ezen a héten?

Tovább

A várandósság bejelentése: közlés a partnerünkkel

Gratulálunk a babához! Íme kilenc emlékezetes módszer a baba érkezésének bejelentéséhez!

Tovább

Terhesség hétről hétre: 16. hét

A 16. héten a magzat elkezdi mozgatni kezeit és lábait, illetve "erősíti" azokat az izmokat, amelyek majd a nyújtózáshoz kellenek. Ne lepődjünk meg a ficánkoláson! Vajon mire számítsunk még?

Tovább

Tippek szülőknek. Az anyaság és szülőség örömei

Pár héten belül párunkkal közösen életünk egyik legnagyobb változásán megyünk keresztül azzal, hogy szülővé válunk. Itt az ideje hogy lélekben felkészüljünk a csapatmunkára! Hogyan tegyük mindezt?

Tovább

Terhesség hétről hétre: 17. hét

A magzat ragyogóan fejlődik. Vajon mit csinálhat odabenn a 17. héten és mire számíthatunk a félidő közeledtével?

Tovább