Tanúsítványok

  • Tanúsítványok

Hogy gyermeked útközben is tiszta lehessen

Bármerre is jártok, a Kids Hygiene on-the-go törlőkendő megtisztítja gyermeked finom bőrét, amikor nincs a közelben víz és szappan.
Pampers Hygiene-Wipes sandpit
Pampers Hygiene-Wipes doodle
Segít a baktériumok eltávolításában

2x több gyengéden tisztító hatóanyagának*, valamint puha és vastag anyagának köszönhetően a Kids Hygiene on‑the-go törlőkendő segít eltávolítani a piszkot és a baktériumokat a gyermekek kezéről, lábáról, arcáról és testéről.

*A Pampers Fresh Clean törlőkendőkhöz képest.

60x60 doodle 0-
A gyermekek finom bőrének tisztítására készült

Törlőkendőink 0% alkoholt és színezéket tartalmaznak a gyermekek bőrének védelme érdekében.

Pampers Hygiene-Wipes spottydress
HYPOALLERGENIC
A Skin Health Alliance bőrgyógyászai által tesztelt és jóváhagyott termék

A Kids Hygiene on-the-go törlőkendő az újszülött kisbabák érzékeny bőrén is használható.

Pampers-Wipes-IMG-lokalizace hu
A legkiválóbb védelem, amikor nem áll rendelkezésre víz és szappan

Amikor a szabadban töltitek az időt, nincs mindig kéznél víz és szappan, hogy a piszokot és a baktériumokat eltávolíthasd gyermeked bőréről. Ezért alkottuk meg a Pampers Kids Hygiene on‑the-go törlőkendőt, mely megtisztítja és megóvja gyermeked érzékeny bőrét, amíg haza nem tértek. Az alkoholalapú kézfertőtlenítőkkel ellentétben, amelyek használata nem biztonságos a kisbabák számára, a Pampers Kids Hygiene on‑the-go törlőkendő nem tartalmaz alkoholt, így kisbabád finom bőrének nem árthat.

Vásárlói vélemények

(0)

A Pampers nem vállal felelősséget vagy garanciát a termékekkel kapcsolatos hozzászólásokért és nyilatkozatokért, valamint nem tekinti sajátjának az itt közölt véleményeket.

heart

Mi a különbség az egyes Pampers termékek között? Hasonlítsd össze! Ha ezen az oldalon, a hivatkozásra kattintva, kiválasztasz vagy vásárolsz termékeket, a Procter & Gamble vállalat a tranzakciós adataidat összevonhatja más információkkal, hogy számodra releváns online hirdetésekkel szolgáljunk, a vállalat Adatvédelmi szabályzatának megfelelően.

Sütik elfogadása