A Pampers és az UNICEF közös összefogása az újszülöttkori tetanusz ellen

A Pampers és az UNICEF közös összefogása az újszülöttkori tetanusz ellen

1 csomag pelenka = 1 újszülöttkori tetanusz elleni védőoltás*

A Pampers "1 csomag pelenka = 1 védoltás*" kampány keretében adományozott életmentő vakcinák 2006 óta 19 országban segítettek az újszülöttkori tetanusz felszámolásában. A kampány a fejlődő országokban másodpercenként mentette meg egy anyuka és csecsemője életét.

Az UNICEF gondoskodik arról, hogy az oltások a világ olyan távoli szegleteibe is eljussanak, ahol akadozik az egészségügyi ellátás, és a szülészet egy óriási logisztikai és pénzügyi kihívást jelent az emberek számára.

Itt a nők gyakran szülnek otthon olyan higiéniátlan környezetben, ahol a tetanusz spórák az elvágott köldökzsinóron keresztül fertőzik meg a babát és az anyukát egyaránt. A jó hír, hogy ez a szörnyű és tragikus kimenetelű betegség alacsony költségű védőoltásokkal megelőzhető; és itt jön a képbe a Pampers.

Segítségeddel az 1 csomag pelenka = 1 védőoltás* kampány hozzájárulhat ahhoz, hogy az újszülöttkori tetanuszt mindenütt felszámoljuk.

*Minden egyes 2016. október 1. és 2016. december 31. között megvásárolt Pampers pelenkacsomag után (Pampers Active Baby-Dry, Pampers Pants bugyipelenka és Pampers Wipes törlőkendő) a Procter & Gamble €0.078-t adományoz az UNICEF-nek, az újszülöttkori tetanusz ellen vívott erőfeszítéseinek finanszírozására. Ez az összeg például egy tetanusz védőoltás árának felel meg, vagy hozzájárul azok eljutásához. Az UNICEF nem támogatója sem terméknek, sem termékmárkának!

Ez is érdekelhet:

Pelenkák

Pampers Premium Care pelenkák

Puha, mint a pamut az 5-csillagos bőrvédelem érdekében