Banner

Feltételek és kikötések

Az alábbi helyhez történő hozzáférés, illetve annak használata az alábbi feltételek és kikötések, illetve a vonatkozó törvények hatálya alá esik. Az alábbi oldalt személyes szórakozás és információszerzés céljából böngészheti. Mindazonáltal, kérjük ne ossza meg, módosítsa, adja át vagy ellenőrizze az oldal tartalmát a Procter & Gamble írásos engedélye nélkül.

A Procter & Gamble nem vállal szavatosságot vagy garanciát ezen oldal tartalmának, illetve az ezen oldalhoz "forrón kapcsolt" oldal vagy oldalak tartalmának pontosságáért vagy teljességéért. Sem a Procter & Gamble, sem bármely leányvállalata nem felelős az ezen az oldalon található, vagy az ehhez az oldalhoz "forrón kapcsolt" oldalon vagy oldalakon található, bármilyen tartalomhoz történő hozzáférésből, illetve annak használatából felmerülő közvetlen vagy véletlenszerű, következményes, közvetett vagy büntetőjogi kárért.

Az Ön által a Procter & Gamble számára az Interneten elpostázott vagy továbbított bármilyen közlés vagy anyag nem tekintett bizalmas természetűnek és védettnek. Bármilyen közlés vagy anyag erre az oldalra történő postázásával vagy továbbításával Ön beleegyezik abba, hogy a Procter & Gamble vagy bármely leányvállalata felhasználhatja az Ön közlését bármilyen célra, beleértve a sokszorosítást, átadást, megjelentetést, közvetítést vagy postázást. Továbbá, tilos bármilyen törvénytelen fenyegető, rágalmazó, becsületsértő, obszcén, pornográf vagy szentségtörő anyag, vagy olyan anyag postázása vagy továbbítása, amely bűncselekményt vagy törvényszegést jelentő magatartást jelent, illetve arra bátorít.

Az ezen az oldalon megjelenő Pampers®, Pampers Baby-Dry, Pampers Premium with "Air-Flow" sides és egyéb Procter & Gamble nevek, logók, és jelzések a Procter & Gamble Company bejegyzés alatt álló vagy bejegyzett védjegyei, vagy a Procter & Gamble vagy leányvállalatai engedélyével használatosak azokon a földrajzi helyeken, ahol a Procter & Gamble forgalmazza az ezeket a védjegyeket viselő termékeket. Ezeknek a védjegyeknek vagy az oldalon található bármely más tartalomnak az alábbi feltételektől és kikötésektől, illetve az oldaltartalomban található szabályozástól eltérő használata, illetve az azokkal való visszaélés szigorún tilos.

Minden nevelési tanács kizárólag javaslat. Azt javasoljuk, hogy minden esetben beszéljen egészségügyi ellátójával vagy gyermekorvosával.

Egészségügyi felelősség kizárása
Az oldal tartalma nem helyettesíti az orvosi tanácsadást. A Pampers.com és a Szülői oldalak e-mail hírleveleit nem szánják, és nem is tekintendők orvosi tanácsnak, diagnózisnak vagy kezelésnek. Az összes tartalom - a szöveg, grafika, képek és információk - kizárólag az általános tájékoztatás célját szolgálják. Soha ne hagjya figyelmen kívül a hivatalos orvosi tanácsot, illetve ne mulassza el kikérni azt csupán azért, mert olvasott valamit ezen az oldalon vagy a Szülői oldalak e-mail hírlevelében. Soha ne támaszkodjon az ezen az oldalon vagy az e-mail hírlevélben található információkra ahelyett, hogy hivatalos orvosi tanácsot kérne.