Ossz meg egy kívánságot és segíts az újszülöttkori tetanusz felszámolásában

Az UNICEFFEL történő együttműködés kezdete óta a fejlődő országokban másodpercenként jutott el egy védőoltás egy anyukához és kisbabájához, azonban maradt még bőven feladat!

Kampányunk 10. évfordulóján Te és kisbabád csatlakozhattok hozzánk és segíthettek az újszülöttkori tetanusz felszámolásában!

Ha megosztasz egy képet a Facebook-on, amelyen kisbabád épp kíván valamit, és elfúj egy gyertyát  (taggeld a #PampersUnicefJokivansag elnevezéssel), akkor mi további 1 védőoltásnak megfelelő összeget adományozunk a program számára. 1 fotó/videó = 1 védőoltás.

Egy apró gesztus, amely sokat jelent anyukák és kisbabáik számára szerte a világon.

Minden egyes 2015. október 1 és december 31 között megvásárolt New Baby-Dry, Pampers Active Baby-Dry és Pampers Pants  pelenkacsomag után, a Procter & Gamble $0.07/€0.056-t adományoz az UNICEF-nek, az anyai- és újszülöttkori tetanusz ellen vívott erőfeszítéseinek finanszírozására. Ez az összeg például egy tetanusz védőoltás árának felel meg, vagy hozzájárul azok eljutásához. Példának okáért, mindössze 2 védőoltás védelmet nyújt a tetanusz ellen az anyukának és a csecsemőnek egyaránt a szülés során. Ez az oltás az anyának 3 évig, gyermekének pedig élete első 2 hónapjában nyújt további védelmet. Az UNICEF nem támogatója sem terméknek, sem termékmárkának!

További információkért látogasson el a www.pampers.hu vagy a www.unicef.org honlapjára.

Sütik elfogadása