A Pampers és az UNICEF közös összefogása az újszülöttkori tetanusz ellen

Segíts a tesco_logo, hogy 500 000 vakcinát* adományozhasson!

1 csomag pelenka = 1 életmentő védőoltás**

Minden kisbaba megérdemel egy segítő kezet. Nem számít mikor és hol született.

Nyújts segítő kezet és vásárolj Pampers pelenkát a Tescoban, hogy egy életmentő védőoltást adományozhass egy fejlődő országban élő kisbaba számára, akit veszélyeztet az újszülöttkori tetanuszfertőzés! A fejlődő országokban az újszülöttkori tetanusz a csecsemőhalálozás egyik legfőbb oka. A betegség könnyen megelőzhető higiénikus szülészeti eljárások bevezetésével és védőoltással.

A Pampers 2006-ban csatlakozott az UNICEF küldetéséhez, hogy életmentő újszülöttkori tetanusz elleni védőoltásokat adományozzon a fejlődő világ számára. A közös együttműködés kezdete óta egy védőoltás minden másodpercben elér egy anyukát és kisbabáját. Az összefogás keretében 24 országban segítünk a betegség felszámolásában, ezáltal már több mint 100 millió mama és 788 000 baba életét mentettük meg.

Bár már sok előrelépés történt, 14 ország azonban továbbra is ki van téve az újszülöttkori tetanusz kockázatának, ezért elkötelezettek vagyunk, hogy ezt a betegséget az anyukákkal közösen 2020-ig felszámoljuk.

Nyújts segítő kezet és adományozz! Vásárolj Pampers pelenkát november 1. és december 31. között a Tesco áruházakban!

1 csomag Pampers pelenka = 1 életmentő védőoltás az újszülöttkori tetanusz ellen.**

A legjobbakat kívánjuk neked és kisbabádnak!

*Magyarország, Lengyelország, Szlovákia és Csehország területén, 2018. november 1. és december 31. között a Tesco áruházakban vásárolt termékekre vonatkozik.

**Minden egyes Pampers pelenkacsomag (Pampers Sleep&Play, Pampers Active Baby, Pampers Premium Care és Pampers Pants) 2018. november 1. és 2018. december 31. közötti megvásárlásával a Procter&Gamble 0,078 eurót adományoz az UNICEF-nek, az újszülöttkori tetanusz ellen vívott erőfeszítéseinek finanszírozására. Ez az összeg például egy tetanusz védőoltás árának felel meg, vagy hozzájárul azok eljuttatásához. Az UNICEF nem támogatója egyetlen terméknek vagy termékmárkának sem! További részletek a www.pampers.hu vagy a www.unicef.hu oldalon.

Sütik elfogadása