Gyakran Ismételt Kérdések

A Pampers munkatársai számára a kisbabák boldog és egészséges fejlődése a legfontosabb. Az eldobható pelenkák tervezése és a bőr egészségének kutatása terén évtizedek óta az élvonalba tartozunk. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átadjuk az összes szükséges tudnivalót annak érdekében, hogy magabiztosan használhasd a Pampers pelenkáit, bugyipelenkáit és törlőkendőit.

Összegyűjtöttünk egy csokorra valót azokból az általános kérdésekből, amelyeket a szülők tettek fel nekünk. Ha nem találtad meg, amit kerestél és maradt még kérdésed a Pampers termékeivel kapcsolatban, hívd a következő telefonszámot: 1-800-726-7377.

Igen. Az összes Pampers termék bőrgyógyászatilag tesztelt, és naponta 25 millió kisbaba használja biztonsággal világszerte. A Pampers termékekben lévő összes anyag – a pelenkától kezdve a bugyipelenkákon át a törlőkendőkig – alapos értékelésen esett át azért, hogy a babák biztonsággal használhassák azokat. A Pampers kizárólag olyan összetevőket használ, melyek biztonságosak a babák számára. Ez a Pampers Biztonság Ígérete.

PKérjük, ha kérdésed van, vagy visszajelzést szeretnél adni a Pampers termékekkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!

Itt még többet olvashatsz erről Miért a Pampers?

Sütik elfogadása