Pampers: Biztonságos termékek, a boldog, egészséges babák számára

Pampers: Biztonságos termékek, a boldog, egészséges babák számára

Már jóval az első lépések megtétele vagy az első mosoly előtt a babák biztonsága a legfontosabb az édesanyák számára. Mi a Pampersnél ezt ugyanígy gondoljuk. Semmi sem fontosabb számunkra, mint kisbabád boldog és egészséges fejlődése.

A Pampers Biztonság Ígérete

A BIZTONSÁG ÍGÉRETE:

  • Check A kisbabák boldog és egészséges fejlődése a legfontosabb számunkra
  • Check Minden egyes Pampers termék bőrgyógyászatilag tesztelt és szigorú biztonsági és minőségi követelményeknek kell megfelelniük, mielőtt a baba bőrével érintkezhetnének.

Nem véletlen, hogy az édesanyák és egészségügyi szakemberek már régóta megbíznak a Pampers biztonságos, kiváló minőségű pelenkáiban, bugyipelenkáiban és törlőkendőiben. A Pampers 1961 óta élen jár az eldobható pelenka-fejlesztések és a bőr egészségével kapcsolatos kutatások terén, mindig a biztonságot helyezve az előtérbe. Továbbra is folytatjuk a fejlesztéseket, hogy kisbabája pelenkája kényelmes és száraz legyen, illetve illeszkedjen az alakjához. Mindemellett gondoskodunk róla, hogy termékeink minden alkotórésze kiváló minőséget képviseljen.

Minden termékünket nagy odafigyeléssel fejlesztjük ki és a fejlesztés minden egyes szakaszában teszteljük a biztonságot. Tudj meg többet a termékeinkről és arról, hogyan is működnek; ezt legegyszerűbben a következő virtuális séták segítségével teheted meg: Pampers pelenka séta, Pampers bugyipelenka séta és Pampers törlőkendő séta.

Kérdésed van? Látogass el a GYIK oldalunkra!

Kérjük, ha kérdésed van, vagy visszajelzést szeretnél adni a Pampers termékekkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!


 

Ez is érdekelhet: