Biztonsági tesztek; Pampers pelenkák, bugyipelenkák és törlőkendők

Biztonsági tesztek; Pampers pelenkák, bugyipelenkák és törlőkendők

A Pampers pelenkák, bugyipelenkák és törlőkendők körültekintő tesztelésen átesett és bizonyítottan biztonságos összetevőkből állnak.  Az általunk felhasznált anyagok gyakran fordulnak elő a pelenkákban, melyeket világszerte 25 millió kisbaba használ biztonsággal nap mint nap.

Amikor változtatunk egy-egy Pampers terméken, kizárólag olyan anyagokat használunk, melyeket előzőleg már biztonsággal alkalmaztunk a pelenkáinkban, törlőkendőinkben, vagy kizárólag miután alapos vizsgálaton estek át és biztonságosnak bizonyultak.

Egy ilyen teszt például, amikor a bőrrel való érintkezést és a bőr érzékenységét teszteljük a Pampers törlőkendők esetében.  Ez segít nekünk megbizonyosodni arról, hogyan reagál a bőr a törlőkendőben található bőrápoló összetevőre és magára a kész törlőkendőre.

A tesztet olyan felnőttek bőrén végezzük el, akikről tudjuk, hogy többféle termékre érzékenyek, például tisztítószerekre, parfümökre, bőrápoló szerekre, izzadásgátlókra vagy dezodorokra, krémekre és testápolókra.

A törlőkendőben található bőrápolóból egy keveset vagy egy darabka kész törlőkendőt helyezünk a bőrre egy tapasz segítségével, és összehasonlítjuk a bőr reakcióját a desztillált vizes vagy normál sóoldatos tapaszra adott reakcióval. Számos gyártó alkalmazza ezt a módszert már évtizedek óta. Ezen tesztek kimutatták, hogy a Pampers nedves törlőkendők olyan gyengédek a bőrhöz, mint a víz és irritációt nem okoznak.

Mivel a klinikai tesztekben felnőttek vesznek részt, szakembereink a kisbabák általi valódi "tesztelést" odaadó figyelemmel követik nyomon. Az elmúlt évtizedben számos tanulmányt és elemzést publikáltak, melyek bemutatták, hogy a Pampers törlőkendők biztonságosak, hatékonyak és gyengédek, még az érzékeny bőrű csecsemők számára is. Bőrgyógyászok által felügyelt kutatásaink kimutatták, hogy a törlőkendők gyengédebbek, mintha egyszerűen csak tiszta vizet és mosdókesztyűt használnánk.

Egy 2001-ben az Európai Akadémia Bőr- és Nemibeteg-Gyógyászati Szaklapjában megjelent tanulmány szerint a törlőkendő a 0-tól (nem mutatható ki érzékenység) 3-ig (súlyos érzékenység) terjedő skálán alacsonyabb fokozatot ért el (a törlőkendő 0.831 pontot kapott a víz és egyéb tisztítóanyag 1.019-es pontértékéhez képest).

A Pampers átfogó biztonsági tesztjének utolsó lépcsőfoka az ellenőrzés, az adatrögzítés és a pelenkát már használó szülők biztonsággal kapcsolatos észrevételeinek utánkövetése

Örömmel vesszük, ha a termékeinket használó családok felkeresnek bennünket, ezért erre a feladatra képzett ügyfélszolgálati szakemberek fogadják a hívásokat és az e-maileket. Értékeljük vásárlóink visszajelzéseit, segítségükkel megtudhatjuk, ha a szülőknek bármilyen aggodalma támadna, és egyben a termékek minőségét és a vásárlók elégedettségét is magas színvonalon tarthatjuk.

Minőségellenőreink és termékfejlesztőink szorosan együttműködve dolgoznak az ügyfélszolgálat munkatársaival, így a vásárlói visszajelzéseknek köszönhetően folyamatos a minőségellenőrzés és a termékfejlesztés.

Minőségellenőreink és termékfejlesztőink szorosan együttműködve dolgoznak az ügyfélszolgálat munkatársaival, így a vásárlói visszajelzéseknek köszönhetően folyamatos a minőségellenőrzés és a termékfejlesztés.!

Ez is érdekelhet: