A Pampers Ígérete: A kisbabája biztonsága

A Pampers Ígérete: A kisbabája biztonsága

Az ígéretünk

Több mint 50 éve megbíznak a szülők a Pampers termékeiben, és ahogyan a Pampers törődik a kisbabáikkal. Kitartóan dolgozunk azért, hogy nap mint nap kiérdemelhessük ezt a bizalmat, ezért biztonságos, kiváló minőségű termékeket ajánlunk a babák védelméhez és ápolásához.

Biztonságos és gyengéd összetevőket használunk a pelenkákhoz

A Pampers pelenkái, bugyipelenkái és törlőkendői mind bőrgyógyászatilag tesztelt termékek. Az összetevők körültekintő tesztelésen esnek át és bizonyítottan biztonságosak. Gyermekorvosokkal, gyermekbőrgyógyászokkal és a termékek biztonságos használatát vizsgáló szakértőkkel dolgozunk együtt annak érdekében, hogy meggyőződhessünk róla, a termékeinkben használt alapanyagok biztonságosak a babák számára. Az általunk felhasznált összetevők előfordulnak a legtöbb pelenkában, bugyipelenkában és törlőkendőben, melyeket naponta 25 millió kisbaba használ biztonsággal világszerte. Olvasd el cikkünket, hogy többet megtudhass az összetevőkről, és arról, hogy milyen anyagokat tartalmaznak és milyeneket nem a Pampers pelenkák, bugyipelenkák és törlőkendők.
Kutatókként és gyakorló szülőkként mi magunk is egészséges kétkedéssel szoktunk nekilátni egy összetevő biztonságos felhasználását célzó vizsgálatnak. Minden olyan összetevőt kiszűrünk, melyek a babák vagy gyermekek biztonságát veszélyeztethetik. Ha nem vagyunk teljes mértékben meggyőződve egy összetevő biztonságossága felől, akkor azt nem is használjuk.

Meghatároztuk, mit jelent a biztonságos termékhasználat

A világ vezető vállalatai által meghatározott legszigorúbb globális biztonsági előírásokat alkalmazzuk. Minden egyes összetevő vizsgálata során meghatározzuk azt a szintet, amely mellett annak használata biztonságos, és ehhez ugyanazokat a tudományos eljárásokat alkalmazzuk, mint az olyan világszerte ismert szabályozó testületek, mint az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az EU, az Amerikai Egyesült Államok Környezetvédelmi hivatala (EPA) és az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala (FDA).
A Pampersnél és a P&G-nél több mint 700 kutató és szakember dolgozik együtt vezető egészségügyi szakértőkkel, gyermekorvosokkal és gyermekbőrgyógyászokkal annak érdekében, hogy a babaápolási termékeink megfeleljenek a világ bármely pontján támasztott biztonsági követelményeknek.
A késztermékeinkben lévő összetevőket is ellenőrizzük, hogy meggyőződhessünk róla, a használatuk során is az előírt biztonsági sávon belül maradunk, mind a fogyasztókat, mind a környezetet illetően. Széleskörű teszteket folytatunk, melyben az édesanyák valós körülmények között próbálhatják ki termékeinket, továbbá ragaszkodunk az iparág által támasztott legmagasabb biztonsági, teljesítménybeli és minőségi követelményekhez.

Fokozott figyelemmel kísérjük a biztonságot és a minőséget

Ha babákról van szó, a biztonság az elsődleges szempontunk. Még a termékfejlesztés lezártát követően is figyelemmel kísérjük annak biztonságos használatát és minőségét. A teljes gyártási folyamatra érvényes a szigorú minőségellenőrzési rendszer, illetve minőségellenőrzéseket végzünk az üzletekben is és figyelmesen meghallgatjuk a termékeinket megvásároló édesanyáktól és édesapáktól beérkező visszajelzéseket és kérdéseket, amennyiben felkeresik ügyfélszolgálatunkat. További kérdés esetén kérjük, hívd a következő számot: 1-800-726-7377.

Ez is érdekelhet: