Szervezetek megsegítése

Katasztrófa-enyhítés kisbabák és családok támogatásán keresztül

Globális katasztrófavédelmi programunk gyorsan és hatékonyan reagál természeti katasztrófák esetén, pelenkákat adományoz és juttat el az érintett családok számára. A kínai Ya’an városát érintő 2013-as földrengés után a Pampers a Szecsuáni Jótékonysági Szövetséggel működött együtt abban, hogy 500.000 pelenkát ajánlott fel és segített kiosztani a hiányt szenvedő családoknak.

Babák szükségben

• Közel 2 millió családot sikerült elérni a Pampers mobilkórháza segítségével, amely Afrika és Ázsia egyes részein nyújtott egészségügyi szolgáltatásokat és végzett egészségügyi ellenőrzéseket • Latin-Amerikában a United Way szervezettel való együttműködésünkben a San Jose Malambo nevelőotthont, egy olyan létesítményt, amely a gyermekek fejlődésének minden vonatkozásában érintett támogatjuk önkéntesekkel, felszereléssel, pénzbeli hozzájárulással és pelenkaadományokkal

A közösségek fejlődésébe való befektetés

Ahogyan vállalatunk növekszik, úgy nő támogatásunk is a közösségek irányában a munkába való befektetések és a munkakörülmények javítása iránti elkötelezettségünk révén. • Jelenleg mintegy 30 Pampers gyár van a világon és továbbra is fektetünk be újabbak létrehozásába, mint például új dél-afrikai gyárunkéba, amely több mint 500 új munkahelyet teremt Az üzleti növekedés nem csupán a pénzügyi befektetésről szól. Arról is, hogy mint munkaadó mennyire vagyunk elkötelezettek a munkakörülmények javítása mellett, ezért is alkalmazzuk a világ összes Pampers gyárában ugyanazokat az irányelveket a biztonságos és etikus munkahelyi gyakorlat kialakítása érdekében. Azzal, hogy továbbra megtaláljuk a módját a közösségek támogatásának azokon a helyeken, ahol működünk, elősegíthetjük a kisbabák és családjaik gyarapodását is.

Itt még többet olvashatsz erről Miért a Pampers?

Sütik elfogadása