A Pampers minden kisbabáról gondoskodik

A Pampers kisbabák millióinak adja meg a boldog és egészséges fejlődés lehetőségét.

A csöppségek mindannyiunk számára gyönyörűbbé varázsolják a világot. Épp ezért a Pampersnél azon fáradozunk, hogy egy szebb bolygót hagyjunk nekik örökül. Tudj meg még többet együttműködésünkről az UNICEF-fel, valamint a leginkább rászoruló anyukák és kisbabák megsegítését célzó helyi kezdeményezéseinkről!

A Pampers és az UNICEF

A Pampers és az UNICEF együttműködési logója

A Pampers-Unicef együttműködésnek köszönhetően már 26 országban sikerült felszámolni az anyai és újszülöttkori tetanuszt, amellyel csaknem egymillió újszülött kisbaba életét segítettünk megmenteni.*

Az anyákat és újszülötteket fenyegető tetanusz egy olyan betegség, amely halálos kimenetelű is lehet, ugyanakkor könnyen megelőzhető.

A Pampers és az UNICEF 2006 óta fennálló együttműködésének eredményei:

  • Közel 1 millió újszülött életét mentettük meg világszerte.

  • 26 országban sikerült felszámolnunk az anyai és újszülöttkori tetanuszt.

  • Az összefogás kezdete óta minden másodpercben sikerült beoltani egy anyát és gyermekét.

Védelem és gondoskodás, amelyre a koraszülött babáknak szükségük van

Egy kisbaba lábait szív alakban körbeölelő kezek

A legkisebb pelenkánkat kifejezetten koraszülött babáknak terveztük.

Már több mint 50 éve legyártottuk az első pelenkánkat. A Pampers elsődleges célja a kezdetek óta a kisbabák boldog és egészséges fejlődésének elősegítése.. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gondoskodjunk azoknak a babáknak az igényeiről, akik olykor egy picit több segítségre szorulnak.

Minden évben körülbelül 8000 baba érkezik koraszülöttként a világra Magyarországon - vagyis minden 11. csecsemő születik idő előtt, akik napjaik akár 97%-át is alvással töltik.

A Pampers Preemie Protection pelenkákat kifejezetten úgy terveztük meg, hogy a legapróbb babákra is illeszkedjenek, elősegítve ezzel zavartalan alvásukat és egészséges fejlődésüket.

A Preemie Protection pelenka olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, mint a teljes felületű nedvszívás, a hajlatokhoz illeszkedő nedvességfelszívó réteg, valamint a gyengéd és rugalmas védőgátak, melyek mind a hosszan tartó szárazság és kényelem élményét biztosítják.

A Pampers országszerte már több ezer darab Preemie Protection pelenkát adományozott koraszülött csecsemőknek a magyar kórházakban, a KORE szervezettel (Koraszülöttekért Országos Egyesület) együttműködésben. A KORE egy olyan non-profit országos egyesület, amely a koraszülött babák, szüleik, gondozóik, orvosaik munkájának megsegítését tűzte ki célul.

További részletek

Számos módon segíthetjük elő a kisbabák boldog és egészséges fejlődését.Az imént említett kezdeményezések csupán példaként szolgálnak arra, hogyan igyekszünk gondoskodni a babákról és a bolygóról, ahol felnőnek.

*A WHO és az UNICEF 2019. február óta gyűjtött becsült adatok alapján.

Sütik elfogadása