A kisbabákról való gondoskodás egyben a bolygónkról való gondoskodást is jelenti, ahol felnőnek

A csöppségek mindannyiunk számára gyönyörűbbé varázsolják a világot. Épp ezért a Pampersnél azon dolgozunk, hogy egy szebb bolygót hagyjunk nekik örökül. Egy olyan világot szeretnénk, melyben a babák boldogan, egészségesen, egy fenntartható környezetben fejlődhetnek és nőhetnek fel, bárhol is születtek. A kisbabák boldog és egészséges fejlődése a mozgatórugója mindannak, amit az elmúlt 50 évben tettünk. Ehhez pedig elengedhetetlen a fenntarthatóság figyelembevétele is.A járni tanuló kisgyermekekhez hasonlóan mi is minden nap újabb lépéseket teszünk meg, és a célunk az, hogy egyre előrébb jussunk.Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gondoskodjunk minden kisbabáról és a bolygóról, ahol felnőnek.

Gondoskodás a kisbabákról

Anyuka átöleli kisbabáját

Továbbra is biztonságos, kiváló minőségű és hatékony pelenkák és törlőkendők kifejlesztésén dolgozunk, melyekben megbízhatsz.

Pampers pelenka

Kitartóan dolgozunk azért, hogy nap mint nap kiérdemelhessük ezt a bizalmat. A Pampers mindig is a minőséget, a biztonságot, a higiéniát és az egészséget helyezte előtérbe, legyen szó az alapanyagok körültekintő beszerzéséről vagy a legyártott pelenkák mindennapos ellenőrzéséről.

Folytatjuk a több száz szülővel, egészségügyi szakemberrel, tudóssal, illetve a kórházakkal és a helyi közösségekkel végzett közös munkánkat, hogy a Pampers‑termékek továbbra is megfeleljenek a kisbabák igényeinek, valamint megőrizhessük a szülők bizalmát.

Termékeinkkel és együttműködő partnereinkkel minden rászoruló kisbabát támogatni szeretnénk, hogy a lehető legjobb esélyekkel vághassanak neki az életnek. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy legkisebb pelenkánkkal segíthessük azt az 1 millió koraszülött kisbabát, akik a 28. hétnél hamarabb jöttek világra.

Pampers szív

Ezek az apró harcosok még nem készültek fel teljesen arra, hogy megszülessenek, ezért egy kicsit több támogatásra van szükségük a növekedéshez és a fejlődéshez. Éppen ezért alkotta meg a Pampers a kifejezetten számukra tervezett pelenkáját, koraszülött osztályokon dolgozó ápolókkal együttműködésben.

Preemie Protection termékcsaládunk a Pampers megbízható védelmét és kényelmét biztosítja; kialakításának köszönhetően a lehető legkevésbé zavarja meg a csöppség alvását, valamint lehetővé teszi a kenguru módszer alkalmazását is – a közvetlen bőrkontaktust a szülőkkel –, mely elősegíti a kisbaba egészséges fejlődését.

Az immár 15 éve fennálló Pampers-Unicef együttműködésnek köszönhetően már 26 országban sikerült felszámolni az anyai és újszülöttkori tetanuszt, amellyel csaknem egymillió kisbaba életét segítettünk megmenteni.

Gondoskodás a bolygóról

Baba, édesanyjával a természetben

A Pampers csapatában sokan mi magunk is szülők vagyunk, és meggyőződésünk, hogy a szülőknek nem kell választaniuk aközött, hogy a babájuknak vagy a bolygónak kedvezzenek.Mindent megteszünk azért, hogy csökkentsük a termékeink ökológiai lábnyomát.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat, kezdve attól, hogy miként és honnan szerezzük be az alapanyagokat, a gyártási folyamaton és a felhasznált csomagolóanyagokon keresztül egészen a termékkínálatunkig.

Néhány lépés, melyet már megtettünk:

Pampers villanykörte

Az elmúlt ötven év során termékeink súlya csökkent
míg a pelenkák súlya a felére csökkent, addig nedvszívó képességük megduplázódott.

Pampers csomagolás

Fenntarthatóbbá tettük termékeinket és a csomagolásukat is.
A pelenkáinkban és papírdobozainkban felhasznált cellulóz az FSC (Forest Stewardship Council, Erdőgazdálkodási Tanács) minősítésével rendelkező erdőkből és más ellenőrzött forrásokból származó anyagokból készül**, valamint bevezettük Pampers Pure pelenkáinkat és törlőkendőinket is, amelyek ellenőrzött forrásból származó növényi eredetű anyagokból készülnek.Dobozainkat 100%-ban újrahasznosított kartonból készítjük.***

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a kisbabák milyen gyorsan felnőnek. Egy szempillantás alatt elszáll az idő! A fejlődésük nem áll meg, így mi sem tétlenkedhetünk. Továbbra is kivesszük a részünket abban, hogy minden kisbabának fenntartható, boldog és egészséges jövőt teremthessünk. Persze ez nem mindig egyszerű, ahogy egy csöppségnek sem könnyű megtanulni járni, de eltökéltek vagyunk, és lépésről lépésre haladunk.

Ha gondoskodni szeretnénk a kisbabák boldog és egészséges fejlődéséről, akkor a bolygóról is gondoskodnunk kell, amely a jövőjüket jelenti.

A Pampers a tettek mezején

Minden kisbabáról gondoskodunk

Termékeinkkel és együttműködő partnereinkkel minden rászoruló kisbabát támogatni szeretnénk, hogy a babák a lehető legjobb esélyekkel vághassanak neki az életnek.

  • Legkisebb pelenkánkkal segítjük azt az 1 millió koraszülött kisbabát, akik a 28. hétnél hamarabb jöttek világra.

Támogatjuk az UNICEF-et az anyai és az újszülöttkori tetanusz felszámolásában minden olyan országban, ahol ez a fertőzés még veszélyt jelent.

Továbbra is biztonságos termékeket gyártunk, és lehetővé tesszük folyamataink átláthatóságát.

Gondoskodás a bolygóról

Új fenntartható megoldásokat fejlesztünk ki a pelenka- és törlőkendő-hulladék minimálisra csökkentése érdekében (nem csak a Pampers termékekre vonatkozóan). 2023-ra 5 városban vezetjük be a pelenka-újrahasznosító programunkat.

Garantáljuk a fenntartható beszerzést, gyártást és szállítást.

  • 2020-tól egyetlen üzemünkből sem kerül hulladéklerakóba gyártási hulladék.
  • 2030-ra kizárólag 100%-ban megújuló villamosenergiát fogunk használni.

Fenntarthatóbb anyagokat használunk pelenkáink és törlőkendőink gyártásához.

  • Jelentős lépéseket tettünk afelé, hogy 2030-ra termékeink 50%-át fenntartható anyagokból állítsuk elő.

Fenntarthatóbb csomagolást fejlesztünk ki, hogy csökkentsük a hulladék mennyiségét.

  • 2025-re 100%-ban újrahasznosítható és 50%-ban újrahasznosított vagy megújuló forrásból származó anyagokból készítjük termékeink csomagolását.

Fenntarthatóbb pelenkázási megoldásokat fejlesztünk ki.

  • Jelentős lépéseket tettünk afelé, hogy minden kisbaba 30%-kal kevesebb pelenkázással kapcsolatos anyagot használjon fel az élete során.

*A WHO és az UNICEF 2019. februárjától mért becsült adatai alapján. **Csak az Egyesült Királyságban kapható termékekre vonatkozik. ***A megvásárolható termékek dobozai. ****Oroszország kivételével.Tanúsítvány szélerőművekből származó megújuló energia használatáról. *****A kereskedelmi forgalomban kapható termékek.

Sütik elfogadása