navigáció átugrása
Pampers® szeretet, alvás és  játék

   

Csatlakozzon a Pampers honlapjához!


Hozza létre saját felhasználói fiókját, és a kisbabája életkorának megfelelő, érdekes cikkeket és videókat tartalmazó elektronikus Pampers hírlevelet küldünk Önnek.

Kukucs! Megújult a honlapunk!

Játsszon és fedezze fel könnyen használható és személyre szabottan beállítható honlapunkat, amelyen a baba-mama témakörben
szakembereink tanácsait olvashatja.

A legördülősáv segítségével állítsa
be babája életkorát, (a magzati
kortól az óvodás korig) hogy
az Ön számáraleglényegesebb
információkhoz jusson. 
18
Micsoda utat tett meg! Most, hogy várandóssága vége felé jár, a baba gyors növekedésnek indul, és egyre inkább hasonlít arra az újszülöttre, akivel hamarosan találkozni fog. Nézzen utána, mi minden történik Önnel és babájával a hamadik trimeszterben.
Olvasásra: Lassan itt az idő: a Harmadik Trimeszter
 
16
Az első fürdetés kissé ijesztő lehet. Nem csoda: egy csúszós és izgő-mozgó kisbaba mosdatása gyakorlat nélkül bizony kimerítőnek bizonyulhat. Aggodalomra azonban semmi ok: a fürdetés minden alkalommal egyre könnyebben fog menni. Merítsen ötleteinkből!
Olvasásra: Babafürdetés: tippek a fürdetéshez

Pampers Active Baby-Dry

Minden „Jó reggelt!” az akár 
órán át tartó, bizonyított szárazsággal indul

A Pampers Active Baby-Dry pelenkákkal minden reggel jól indul! Domborszövésű nedvszívó réteggel és olyan maggal rendelkeznek, amely megbízhatóan zárja magába a nedvességet.
 
10
Ágyba küldeni (és ott tartani) a gyerekeket, néha valódi kihívást jelenthet. Ha a gyermekek szemszögéből tekintünk az alvásra, az segíthet megtalálni a megoldásokat a különféle alvási problémákra. Tudjon meg még többet a gyermekek alvási problémáival kapcsolatban.
Olvasásra: Éjszakai virrasztás: Gyermekek és alvási problémák
 
3
Mindannyian előszeretettel nézzük, ahogy újdonsült totyogóink beindulnak, és egyensúlyérzékük fejlődik. A széles terpeszből egyre keskenyebb lesz, a lábujjak pedig már nem kifelé, hanem előre állnak. Nemsokára kezdődhet a lépcsők megmászása! Tudjon meg még többet a témával kapcsolatban!
Olvasásra: Amikor a baba beindul
 
10
Amennyiben gyermekének még kihívást jelent a bilire szoktatás, ne aggódjon —: ez teljesen normális. Ha szeretne a témával kapcsolatban tippeket szerezni, íme néhány praktikus jó tanács a bilireszoktatás leggyakoribb problémáival kapcsolatban. További információk
Olvasásra: Problémák és megoldások a bilire szoktatással kapcsolatban