navigáció átugrása
Pampers® szeretet, alvás és  játék

   

Csatlakozzon a Pampers honlapjához!


Hozza létre saját felhasználói fiókját, és a kisbabája életkorának megfelelő, érdekes cikkeket és videókat tartalmazó elektronikus Pampers hírlevelet küldünk Önnek.

Kukucs! Megújult a honlapunk!

Játsszon és fedezze fel könnyen használható és személyre szabottan beállítható honlapunkat, amelyen a baba-mama témakörben
szakembereink tanácsait olvashatja.

A legördülősáv segítségével állítsa
be babája életkorát, (a magzati
kortól az óvodás korig) hogy
az Ön számáraleglényegesebb
információkhoz jusson.Kíváncsi vagy, mi történik odabent?

Nézd meg!
 
25
Micsoda utat tett meg! Most, hogy várandóssága vége felé jár, a baba gyors növekedésnek indul, és egyre inkább hasonlít arra az újszülöttre, akivel hamarosan találkozni fog. Nézzen utána, mi minden történik Önnel és babájával a hamadik trimeszterben.
Olvasásra: Lassan itt az idő: a Harmadik Trimeszter
 
19
Az első fürdetés kissé ijesztő lehet. Nem csoda: egy csúszós és izgő-mozgó kisbaba mosdatása gyakorlat nélkül bizony kimerítőnek bizonyulhat. Aggodalomra azonban semmi ok: a fürdetés minden alkalommal egyre könnyebben fog menni. Merítsen ötleteinkből!
Olvasásra: Babafürdetés: tippek a fürdetéshez
 
12
Ágyba küldeni (és ott tartani) a gyerekeket, néha valódi kihívást jelenthet. Ha a gyermekek szemszögéből tekintünk az alvásra, az segíthet megtalálni a megoldásokat a különféle alvási problémákra. Tudjon meg még többet a gyermekek alvási problémáival kapcsolatban.
Olvasásra: Éjszakai virrasztás: Gyermekek és alvási problémák
 
11
Mindannyian előszeretettel nézzük, ahogy újdonsült totyogóink beindulnak, és egyensúlyérzékük fejlődik. A széles terpeszből egyre keskenyebb lesz, a lábujjak pedig már nem kifelé, hanem előre állnak. Nemsokára kezdődhet a lépcsők megmászása! Tudjon meg még többet a témával kapcsolatban!
Olvasásra: Amikor a baba beindul
 
11
Amennyiben gyermekének még kihívást jelent a bilire szoktatás, ne aggódjon —: ez teljesen normális. Ha szeretne a témával kapcsolatban tippeket szerezni, íme néhány praktikus jó tanács a bilireszoktatás leggyakoribb problémáival kapcsolatban. További információk
Olvasásra: Problémák és megoldások a bilire szoktatással kapcsolatban